Історія невдалого материнства двох Руслан: Лижичко і Писанки – прожили з чоловіками під 40 років, а дітей 0

Дві знамениті українські Руслани – Лижичко і Писанка могли б похвалитися ідеальною родиною. Але до ідеалу не вистачило лише одного дітей. Чому вони так і не наважились народити коханим чоловікам?

Знамениті українські Руслани – Писанка та Лижичко, прожили на двох у шлюбі майже 40 років, але так і не змогли стати мамами. Чому так сталось і чи жалкували про це знамениті жінки?

Історія невдалого материнства Руслани Лижичко

Переможниця “Євробачення-2004” Руслана Лижичко стала дружиною продюсера Олександра Ксенофонтова майже за 10 років до цієї вагомої творчої перемоги. Їх пара побралася законним шлюбом наприкінці грудня 1995 року.

З часу знайомства та весілля минуло майже 29 років. За цей великий проміжок часу пара Лижичко і Ксенофонтова пройшла непростий творчий шлях, але так і не змогла обзавестися діточками.

Зараза виконавиця “Диких танців” розміняла вже шостий десяток і може похвалитися величезними творчими здобутками та справжнім коханням, яке прийшло в її життя раз і назавжди. Але щастя материнства Руслані Лижичко відчути так і не вдалося.

Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов
Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов

Звісно, для багатьох людей ця сторона життя є не важливою – бо пріоритети геть інші. А що ж з приводу народження дітей каже сама Руслана? Якщо судити по інтервʼю співачки — тема материнства для неї стоїть не на останньому місці. В пріоритеті для артистки – не діти, а сцена, публіка та мікрофон.

Однак, в голосі української виконавиці можна почути певний біль та сум, коли вона розповідає про свою неможливість стати мамою через виснажливий робочий графік. Руслана Лижичко зазначає, що для народження немовлят в жінки повинен бути певний фізичний та психологічний ресурс. Але в неї більшість часу, емоцій та сил йде на творчу роботу.

Декілька років тому Руслана Лижичко говорила про те, що народження дитини є для неї найзаповітнішою мрією. Однак до цього моменту ця мрія поки що не збулася.

Чому не було дітей в Руслани Писанки?

Руслана Писанка – ще одна знаменита українка, якої, нажаль – вже немає на цьому світі. Артистка і телеведуча померла від онкологічної хвороби 19 липня 2022 року в Німеччині, не залишивши після себе нащадків. Чому так сталось, що в щасливому шлюбі з бізнесменом Ігорем Ісаковим їй так і не вдалось стати мамою?

Руслана Писанка та Ігор Ісаков
Руслана Писанка та Ігор Ісаков

Руслана Писанка та Ігор Ісаков одружилися в 2012 році. Після розставання із своїм першим чоловіком Іваном зірка українських телеекранів довгий час приховувала від аудиторії подробиці свого особистого життя.

Відомо, що в другого чоловіка Писанки є син від попередніх відносин. На момент знайомства тата з Русланою хлопчик був ще неповнолітній. Він став для ведучої названим сином, якого вона полюбила усім серцем.

В одному з інтервʼю Руслана Писанка у відповідь на питання про відсутність власних дітей відповідала, що ані вона, ані її чоловік Ігор Ісаков не хочуть перейматись цим питанням.

Головна причина – у всього свій час. На момент знайомства з другим чоловіком Писанці було вже 47 років – запізно для материнства. Тим паче, що в Ісакова вже був син. Хлопчик навіть деякий час жив в одному будинку з названою мамою і татом.

Знаєте, оце з дітьми, мені здається – або складається, або не складається – наголошувала Руслана Писанка.

Її чоловік Руслан Ісаков зазначав, що в справі материнства та батьківства усе залежить від Бога. Як він дасть, так і буде.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.