Христина Решетнік показала нового “Холостяка”, але це не Терен: прийшов на побачення з букетом троянд

Дружина Григорія Решетніка показала нового "Холостяка". Цей хлопчина – зовсім не Олександр Терен, але прийшов на побачення з розкішним букетом червоних троянд. Хто він і кому дарував квіти?

Христина Решетнік показала в Stories Instagram справжнього українського холостяка. Цей хлопчина – зовсім не учасник 13-го сезону популярного шоу, яке веде чоловік блогерки – Григорій Решетник. Він ще не встиг наздогнати головного героя Олександра Терена у зрості, але цілком може позмагатись із ним у галантності. Хто ж цей парубок, який заполонив соцмережі Христини Решетнік?

Відомо, що звати нового холостяка Іванком. І він – старший син подружжя Решетніків. В Instagram своєї зіркової мами він зʼявився з великим букетом червоних троянд та такого ж кольору футболці. Хлопчик тримав квіти в руках і, за словами Христини Решетнік – готувався до великого побачення.

Він чекає на неї – повідомила мама маленького кавалера

На кого ж саме чекав 11-річний Іван Решетнік і хто та таємнича красуня, для якої він підготував розкішний та пишний букет троянд? Про це стало відомо в наступних Stories Христина.

Христина Решетнік назвала старшого сина новим холостяком
Христина Решетнік назвала старшого сина новим холостяком

Виявляється, що 14 липня свій день народження святкувала мама голови родини – Григорія Решетніка та бабуся його галантного старшого сина. Для неї і призначалися троянди від Іванка.

У короткому відеоролику Христина Решетнік показала щасливу мить дарування букету бабусі.

Його передав іменинниці старший онук, а потім ще й поцілував її в щічку. На відео помітно, що до родинних обіймів та привітань доєднався і Григорій Решетнік.

Невістка не поскупилася на теплі слова для своєї другої мами. Христина назвала свекруху супер-жінкою, яка завжди на позитиві і заряджає усю їх велику родину своєю невичерпаною світлою енергетикою.

Мамулічка наша рідна, з днем народження! – написала дружина Решетніка.

Старший син Решетніків став новим холостяком
Старший син Решетніків став новим холостяком

Вона також зазначила, що дуже щаслива мати таку мудру другу матусю, яка безмежно любить і її, і усіх своїх онуків.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.