“Кохаю”: 35-річний співак Позитив повідомив про зміни в особистому житті – одружився вдруге на танцівниці

35-річний музикант Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, поділився радісною звісткою з прихильниками. Він вдруге одружився і наречену приховувати не став. Хто його обраниця та як виглядає?

Олексій Завгородній, якого в Україні знають під сценічним псевдонімом Positiff, розповів прихильникам у соціальних мережах радісну звістку. В 35 років музикант вирішив зробити це знову і ні краплі не жалкує. Від цього дня виконавець – офіційно одружений і не приховує, хто став його обраницею. Навпаки, на особистій сторінці в Instagram Олексій поділився добіркою спільних романтичних світлин, на яких позує в обіймах коханої.

На весільних фото новостворене подружжя ніжно цілують один одного та тримаються за руки. Весільні образи закоханих привертають особливу увагу. Позитив і його обраниця – 34-річна танцівниця Юлія Сахневич не стали одягати традиційне весільне вбрання у вигляді білої сукні та класичного костюму. На світлинах помітно, що подружжя вдягнене в білі сорочки та штани світлого кольору. На безіменних пальцях молодят можна побачити обручки, виконані в однаковому дизайні.

Позитив не став писати великих дифірамбів під власними весільними фото, а обмежився єдиним словом, яке пояснює все.

Кохаю – написав співак і додав до цього підпису смайл у вигляді каблучки з діамантом.

Шанувальники артиста під дописом залишають багато привітальних повідомлень. В них молодятам бажають щастя, а ще зазначають – кохання цій парі дуже личить.

Олексій Завгородній раніше вже був одружений на Анні Андрійчук. Однак в 2021 році їх пара розійшлася. Про відносини із Юлією Сахневич Позитив повідомив близько трьох років тому. Молодята познайомились на шоу “Танці з зірками” і дуже стрімко їх відносини із просто романтичних перетворились в справжнє кохання, а тепер і в шлюб.

Дружина Олексія Завгороднього, Юлія Сахневич – відома в Україні танцівниця та хореограф.

В 2018 році вона приймала участь у популярному шоу “Танці з зірками”. Дівчина також має за плечима досвід шлюбу. З 2013 до 2017 року Сахневич була одружена з Аркадієм Войтюком.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.