Цілеспрямована, чесна і не тільки: яку жінку Олександр Терен мріє зустріти в магічному 13 сезоні “Холостяку”

Український холостяк № 13 Олександр "Терен" Будько – сильний чоловік, на долю якого випали серйозні випробування. Він розповів, про яку саме дівчину мріє. Хто вона, справжня принцеса для Терена?

Ще наприкінці 2023 року незмінний ведучий телешоу “Холостяк” Григорій Решетнік повідомив про те, що тринадцятому сезону – бути. Звісно, на той момент були певні сумніви щодо організації шоу-проєкту, адже війна цілком могла зруйнувати плани організаторів.

В травні 2024 року стало відомо імʼя нового головного холостяка України. Ним став відомий військовий Олександр Будько, що взяв собі псевдонім Терен. У свої 28 років хлопець пережив серйозні випробування та втратив на фронті нижні кінцівки. Втім, сила духу залишилась при ньому і змушує Олександра рухатись вперед попри надскладні випробування.

Премʼєра “Холостяку 13” відбудеться восени 2024 року, але вже зараз головний герой розповідає про те, яку б дівчину хотів отримати собі в пару. Після фронтових випробувань для Олександра Терена найважливішими якостями в дівчині залишаються цілеспрямованість, бажання вдосконалюватись та розвиватися. Доглянутість жінки – ще один критерій, який приверне до себе увагу нового холостяка.

На думку Олександра Терена – доглянутість та гарний зовнішній вигляд дівчини – це ознака її розуму. Це свідчить про те, що вона вміє позиціонувати себе в суспільстві.

Олександр Терен Будько розповів про дівчину-мрію
Олександр Терен Будько розповів про дівчину-мрію

Окрім цього Олександр Терен Будько цінує в дівчатах такі риси, як чесність, вихованість, чемність, пунктуальність. Майбутня обраниця головного холостяка країни повинна бути повністю готовою до будування серйозних стосунків із ним. Особливу увагу тринадцятий холостяк звертає на те, щоб його обраниця добре розуміла потреби та проблеми людей з фізичними вадами, як у нього – і не мала жодних стереотипів щодо ветеранів.

Олександр Терен Будько зараз – самотній. На участь в тринадцятому сезоні “Холостяку” він зважився після того, як розлучився із тепер вже колишньою дівчиною. В їх парі постійно вирували сварки. Через них, власне – і відбулося остаточне розлучення.

Зараз чоловік готовий до нових стосунків на телевізійному шоу.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.