“Більше я коментувати нічого не буду” сестра Софії Ротару розповіла, де перебуває співачка та чим займається

Сім'я Ротару не полюбляє розповідати про особисте життя, однак іноді ділиться подробицями. Наймолодша сестра Софії Ротару розповіла, де наразі перебуває зірка та які у них відносини між собою.

Софія Михайлівна Ротару, під час повномасштабного вторгнення, вибирає залишатися поза публічним зором. Її активність на медіаплатформах обмежується рідкісними публікаціями в Instagram, де вона висловлює підтримку українцям під час важливих свят або реагує на жахливі події, які стали наслідком дій в Україні. Вона утримується від будь-яких деталей про свої особисті обставини і події в цей складний час.

Ауріка Михайлівна Ротару, одна з молодших сестер у родині легендарної української співачки Софії Ротару, у розмові з Аліною Доротюк поділилася своїми враженнями щодо відносин зі своєю сестрою та її поточного місця перебування.

Сестра Софії Ротару розповіла, де вона перебуває та чим займається
Сестра Софії Ротару розповіла, де вона перебуває та чим займається

Вона підтвердила, що зберігається зв’язок із Софією Михайлівною, акцентуючи увагу на тому, що здоров’я сестри є нормальним, але Ауріка уникає деталізації чи вказівок на те, де саме зараз перебуває знаменитість. Жінка зазначила, що тема для розмов, які пов’язані з її сестрою є для неї табу, тому вона є досить стриманою у своїх висловлюваннях щодо зірки.

Щодо місцезнаходження артистки зараз немає достеменних відомостей протягом останніх двох років. Раніше Ауріка зазначала, що Софія Михайлівна перебувала у приватному будинку під Києвом. Варто зазначити, що з самого початку конфлікту в Україні Софія Ротару не висловила свою офіційну позицію. Вона періодично публікує фотографії з закликами до миру.

Сестра Софії Ротару розповіла, де вона перебуває та чим займається
Сестра Софії Ротару розповіла, де вона перебуває та чим займається

Відомо, що Ауріка Ротару, народилася в Чернівецькій області, здобула величезну популярність у світі музики з початку своєї кар’єри в 1970-х роках. Її музичний репертуар включає різноманітні жанри, такі як поп, народні пісні і романси.

Ротару активно виступає на сцені й бере участь у різних музичних заходах і фестивалях. Вона активно підтримує Збройні Сили України та допомагає людям.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.