87-річна іменинниця з макіяжем і манікюром: Ада Роговцева зізналася, що нова цифра у паспорті її “лякає”

Акторка Ада Роговцева сьогодні святкує 87-й день народження. У соціальних мережах вона поділилась емоціями з приводу великої дати, а також розповіла, як і де проведе особисте свято.

Сьогодні, 16 липня, акторці Аді Роговцевій виповнилось 87 років. Дата хоч і не кругла, але велика та почесна.

За словами Ади Миколаївни, почесний вік – зовсім не привід для бездіяльності. І тому вона вирішила так: проведе цей день разом зі своїми глядачами на сцені Жовтневого палацу в Києві.

Ада Роговцева Акторка Ада Роговцева сьогодні святкує 87-й день народження
Ада Роговцева Акторка Ада Роговцева сьогодні святкує 87-й день народження

Іменинниця розповіла, що в свій день народження буде грати у виставі “Схоже на щастя”. А ще Ада Миколаївна поділилася емоціями з приводу власного 87-річчя. Акторка зізналась, що їй трохи лячно від цієї дати. Та й грати спектакль у зимовому пальті з лисячим коміром – теж справа не з легких. Тим паче в таку спеку.

Тим не менш, Ада Миколаївна готова вийти на сцену та радувати своєю грою глядачів і прихильників її творчості в залі.

Ада Роговцева зазначила, що грати виставу в пальті – все одно набагато легше, аніж тримати бій в касці та бронежилеті, як багато українських захисників.

Крім того, українська акторка попросила усіх, хто прийде на її виставу – не нести із собою квітів. Її найбільша мрія – щоб усі ці квіти проросли допомогою, яка так необхідна зараз тим, хто боронить українську державу. І тому побажала, аби її з днем народження вітали донатами.

Ада Миколаївна Роговцева народилася 16 липня 1937 року в містечку Глухів Шосткінського району Сумської області. Батько майбутньої української акторки був службовцем внутрішніх справ в СРСР. Мама, Анна Митрофанівна – працювала агрономом. В 1948 році, коли Аді Роговцевій виповнилось 9 років – її родина переїздить з Києва до Полтави. Там дівчинка пішла навчатись в загальноосвітню школу і успішно її закінчила.

В 1959 році Ада Роговцева закінчила Київський інститут театрального мистецтва імені Івана Карпенко-Карого (майстерня Костянтина Степанкова). Відразу після закінчення інституту Ада Роговцева вступила на службу до Київського театр імені Лесі Українки.

В ньому акторка прослужила довгих 35 років. І нехай з театру Ада Миколаївна вже давно пішла, але у свій 87-й день народження вона знов виходить на сцену – попри спеку та у жаркі лисячій шубі. Бо сцена – то і є її життя.

Побажаємо ж талановитій акторці Аді Роговцевій творчого натхнення, здоровʼя та многая літа. Нехай продовжує радувати своїх численних прихильників неперевершеною грою та добрими справами.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.