“Я обожнюю тусити на дитячому майданчику”: 48-річна Наталія Могилевська показала, як проводить час з дітьми

Наталія Могилевська є щасливою мамою, яка безмежно пишається своїми донечками та постійно проводить з ними весело час - як проходять прогулянки зірки з названими дітьми?

Українська співачка Наталія Могилевська активно показує своє щодення як мами, часто ділиться моментами, коли проводить час на дитячому майданчику разом зі своєю молодшою донькою Софією. Нещодавно вона опублікувала знімок з такого відпочинку, де вона босоніж сидить на дитячій гірці, виглядаючи впевнено і щасливо.

Однак останні дні їй, як і всім українцям довелося зіштовхнутись з неймовірною спекою, і вона поділилася своїми міркуваннями про можливий відпочинок біля моря в Україні.

Наталія Могилевська показала, як проводить час з названими дітьми. Фото з Instagram @nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська показала, як проводить час з названими дітьми. Фото з Instagram @nataliya_mogilevskaya

Наталія розповіла, що, хоча вона любить проводити час на дитячих майданчиках з донькою, останній час це стало проблематичним через жару. Вона зазначила, що знаходить вихід лише в перебуванні під кондиціонером, який працює під час найгарячіших годин, коли немає відключень світла.

Наталія зробила неабиякі зусилля, щоб забезпечити комфорт своїй родині в спекотні літні дні. Вона вирішила встановити спеціальний чан на терасі свого будинку, яким можна буде користуватися як влітку, так і взимку, просто наповнюючи його водою. Відео, яке Наталія опублікувала, демонструє процес монтажу цього обладнання і підкреслює її занепокоєння зручністю для родини.

Наталія Могилевська показала, як проводить час з названими дітьми. Фото з Instagram @nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська показала, як проводить час з названими дітьми. Фото з Instagram @nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, що Наталія має мету схуднути до свого дня народження та активно ділиться цим у своїх соціальних мережах. Вона повідомила, що під час відпустки, яка настала після інтенсивного робочого графіку, набрала п’ять кілограмів. Зірка зазначила, що встановила собі мету схуднути до свого дня народження в серпні, і для цього планує скористатися різними методами, включаючи медичний чек-ап, здорове харчування та фізичні вправи.

Нові статті

Схожі статті

Метод від бабусі, який дійсно працює: навіщо накривати вершкове масло склянкою – 5 хвилин і готово

Цей легкий спосіб залишиться у вашому серці назавжди, через його простоту та дієвість: вам знадобиться вершкове масло та одна звичайна склянка.

“Почула”: 51-річний Пономарьов зізнався, як його дружина ставиться до Марічки Яремчук – він батько її сина

Співак Олександр Пономарьов знов потрапив в епіцентр уваги суспільства. Йому в черговий раз приписали роман із Марічкою Яремчук і охрестили батьком її сина. Як відреагувала на чутки його дружина?

Маша Єфросиніна показала, як прощається з чоловіком після короткої зустрічі: “На сьогодні все, передзвоню”

Серпень для 45-річної Маші Єфросиніної видався плідним на свята. Спочатку день народження сина Сашка, потім – 22-га річниця шлюбу з чоловіком. Але після свят настає мить прощання. Якою вона була?

Один мільйон гривень за вірш: поет Сергій Жадан розповів, на що витратить найбільший в житті гонорар

Письменник та український захисник Сергій Жадан, якому приписують роман зі співачкою Христиною Соловій — похвалився велетенським заробітком. За що йому заплатили і куди Жадан планує витратити кошти?