Перший Ані Лорак розстався з третьою: Анастасія Фоксі приголомшила причинами розлучення з Налчаджиоглу

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та його третя дівчина Настя Фоксі – більше не разом. Що сталось у парі і чому чергова кохана вирішила піти геть від турецького бізнесмена?

Їх історія кохання розпочалась навесні 2024 року, але не змогла витримати життєвих буревіїв та завершилась декілька місяців потому, влітку. Третя обраниця турецького бізнесмена та екс-чоловіка співачки Ані Лорак, українка Анастасія Фоксі – повідомила приголомшливу новину. Вони з Муратом Налчаджиоглу більше не разом. Що сталось?

Анастасія Фоксі і Мурат Налчаджиоглу
Анастасія Фоксі і Мурат Налчаджиоглу

Ще декілька днів тому ведуча Анастасія Фоксі ділилась із користувачами соціальних мереж радісною звісткою про свою вагітність від турецького бізнесмена. Тепер же – й знати не хоче колишнього обранця. Ба більше – народжувати не збирається та… зробила аборт.

Анастасія Фоксі в деталях розповіла про причини розлучення з Налчаджиоглу та чому вирішила не зберігати вагітність. Під час спілкування із користувачами у соціальних мережах колишня дівчина турецького бізнесмена повідомила приголомшливі деталі їх стосунків останнім часом. Анастасія дійсно була вагітною та дуже мріяла народити коханому дитину.

Чому ж не склалося?

Анастасія Фоксі розповіла подробиці розлучення з Муратом Налчаджиоглу
Анастасія Фоксі розповіла подробиці розлучення з Муратом Налчаджиоглу

На думку Фоксі – вона обрала не того чоловіка. І в нього слова розходились із діями.

Моя проблема в тому, що я завжди занадто ідеалізую людей, захищаю їх та завжди сподіваюсь на краще – наголосила Фоксі.

Дівчина також під час спілкування з підписниками підтвердила розрив стосунків із Муратом Налчаджиоглу. Основною причиною розлучення Фоксі назвала… безвідповідальність партнера. В певний момент він злякався відповідальності за дитину, хоча раніш завжди казав, що дуже мріє ще раз стати татом.

Анастасія Фоксі зазначила, що її психологічний стан через те, що відбувалося в їх стосунках – сильно погіршився. Заради збереження душевного спокою вона прийняла рішення розійтися з Муратом. Щодо дитини – то тут дівчина зазначила, що не наважилась на народження, бо самотужки виховувати її дуже важко – і фізично, і морально, і матеріально.

Анастасія знає про це не з чуток – в неї від попередніх відносин вже є син, який навчається в школі.

Анастасія Фоксі поділилась емоціями після розлучення з Муратом Налчаджиоглу
Анастасія Фоксі поділилась емоціями після розлучення з Муратом Налчаджиоглу

Анастасія Фоксі і Мурат Налчаджиоглу були разом протягом півроку. Їх історія розпочиналась романтично – з дорогих подарунків та спільних подорожей. На початку року Мурат навіть зробив обраниці пропозицію руки та серця. Асле до весілля справа так і не дійшла.

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.