Суддя “Х-Фактору” в нього не повірив, дарма: як Діма Монатік піднявся на вершину слави і прославив Україну

Дмитро Монатік сьогодні є одним із найпопулярніших артистів України. Його творчість підкорює серця українців, а пісні можна знайти в плейлистах майже кожного. Але як почав свій шлях молодий чоловік?

Дмитро Монатік

Став популярним завдяки своїм музичним витворам, під які важко встояти на місці. Але свою кар’єру артист розпочав далеко не зі співу. Молодий хлопець потрапив у балетну трупу Наталі Могилевської, адже Дмитро був талановитим танцівником. Удача усміхнулась хлопцю, тому що співачка помітила Монатіка, коли той пішов на кастинг “Фабрики зірок”.

Суддя Х-Фактору в нього не повірив
Суддя Х-Фактору в нього не повірив

Невдовзі хлопець переїхав до Києва і хапав абсолютно всі можливості, які могли привести його до успіху. У 2010 році молодий хлопець потрапив у шоу “Танцюють всі”, проте до топ-30 не пройшов.

Наступним відкриттям став проєкт “Х-фактор”

Але тут початківця співака спіткала невдача. Ігор Кондратюк не дав шансу Монатіку, а репер Серьога досить грубо заявив Дмитру, що він ніколи не буде талантом, і не дав можливості проявитися майбутньому артисту на шоу, заявивши, що зіркою він не стане. Ця заява репера набрала понад 2 мільйони переглядів, а Дмитро Монатік зміг довести зворотнє!

Суддя Х-Фактору в нього не повірив
Суддя Х-Фактору в нього не повірив

Вже у 2011 році молодик розпочав співочу кар’єру та випустив свій перший кліп “ТайУлетаю”. Маловідомим фактом є те, що хлопець є автором пісні “40 градусів” для співачки Світлани Лободи. Побачивши, що це виходить непогано, мультиартист продовжив писати пісні для зірок, у тому числі й для Серьоги.

У 2016 році разом із гуртом Quest Pistols вийшла пісня “Мокрая”, яка теж стала супер хітом. На сьогодні Монатік перевипустив цю пісню українською, і вона знову зайняла лідерські позиції у чартах.

Далі кар’єра Дмитра дуже стрімко розвивалася і набирала обертів, а пісні ставали супер хітами. У 2018 році співака було визнано виконавцем року на премії YUNA Awards. А трохи пізніше артист вирушив у тур по США та Канаді з концертною програмою “Вітамін D”.

У 2016 році Монатік повернувся і потрапив у співоче шоу, але вже зайнявши крісло тренера на “Голосі країни-діти”.

У 2017 році артиста запросили суддею на шоу “Танцюють всі”

Організатори розповіли, що пропонували Дмитру взяти участь у шоу, але той відмовився, а такого артиста просто так втратити не могли, тому запропонували Монатіку місце у кріслі.

Суддя Х-Фактору в нього не повірив
Суддя Х-Фактору в нього не повірив

2019 рік знову розпочався з участі Дмитра у шоу, і це знову був проєкт «Голос країни», де Монатік став суддею дорослої версії шоу.

На сьогоднішній день Дмитро Монатік одружений і виховує двох дітей. Вперше він розповів про свою сім’ю у 2017 році, де зазначив, що разом із дружиною Іриною Демічевою виховує двох синів – Платона і Данила. Хоч Монатік намагається зберігати приватність свого життя, він періодично публікує фото своїх дітей у соціальних мережах. Незважаючи на свою стриманість щодо особистих справ, співак часто висловлює свої почуття до коханої дружини і дітей, та завжди висловлює їм свою вдячність.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.