Прожила у шлюбі 46 років, народила доньку, поховала сина й чоловіка: історія життя і кохання Ади Роговцевої

Талановита Ада Роговцева, втратила чоловіка та рідного сина, але продовжує жити далі та долучається до розвитку української культури. Але як розпочала свій шлях успішна акторка?

Талант українського театру та кіно, синонім до слова творчість, збереження краси та ніжності впродовж всього життя. Всі ці слова, про відому акторку театру та кіно- Аду Роговцеву.

Ада Роговцева

ЇЇ ім’я назавжди закарбоване в історії українського театру та кіно, проте Артистка не завжди мріяла про акторську славу. В юності Ада була переконана, що її покликанням була журналістика. Але життя показало, що це були марні надії, для цієї дівчини точно було місце на великій сцені. Доля довела це неодноразово, адже Ада Роговцева, згодом здобула звання народної артистки УРСР, СРСР та Героя України.

Українська акторка Ада Роговцева, розповіла чим займається на пенсії
Українська акторка Ада Роговцева, розповіла чим займається на пенсії

У 18 років Ада отримала першу роль у фільмі “Приборкання вогню”, де вона блискуче зіграла роль Наталії Башкирцевої. Цей дебют приніс їй славу і відкрив для дівчини світ акторської майстерності. Ролі одна за одною сипалися на неї, розкриваючи багатогранність та її акторську майстерність.

Історія кохання артистки

Їхні з Костянтином шляхи перетнулися, коли Ада, юна красуня, приїхала до Києва, щоб вступити до театрального інституту імені Карпенко-Карого. Її куратором навчальної групи став саме Костянтин Степанков, і з перших же днів він був зачарований її талантом та красою.Її кохання з Костянтином Петровичем, розпочалося не без перешкод, адже на той час чоловік був одружений.

Українська акторка Ада Роговцева, розповіла чим займається на пенсії
Українська акторка Ада Роговцева, розповіла чим займається на пенсії

Це кохання витримало випробування часом. Ада вірила, що почуття щирі, і чекала на той час, коли вони зможуть бути разом. Ада та Костянтин прожили разом багато щасливих років. Їхнє кохання було щирим та міцним, в шлюбі в них народились син Костянтин та донька Катерина.

На превеликий жаль, Костянтин помер від раку підшлункової залози. А пізніше попрощався із життям і син подружжя, від тої ж невиліковної хвороби.

Як проводить пенсію талановита акторка?

Напередодні Ада Роговцева, відсвяткувала свій день народження. 16-го липня акторці виповнилось 87 років. Вона вже не виходить на театральну сцену, адже знаходиться на пенсії. Її буденність наповнена творчістю, вона є частиною української культури. Охоче бере участь у культурних заходах, бо вважає, що мистецтво відіграє важливу роль у суспільстві.

Українська акторка Ада Роговцева, розповіла чим займається на пенсії
Українська акторка Ада Роговцева, розповіла чим займається на пенсії

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.