“Той випадок, коли мама дасть фору доньці та подрузі”: Злата Мітчелл показала 42-річну Ольгу Фреймут зараз

Її вродою захоплюються сотні підписників у соціальних мережах, постійно висловлюючи свої компліменти. Плутають її з сестрою своєї доньки Златою Мітчелл. Як Ользі Фрейму вдається так виглядати?

Одна з найкрасивіших українських телеведучих, яка підкорює всіх своєю красою. У свої 42 роки вона виглядає чудово та завжди має бездоганний вигляд! Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка після 24-го лютого виїхала до Лондона і на сьогоднішній день проживає в Англії разом із сім’єю.

Красу талановитої ведучої неможливо не помітити

У свої 42 роки Ольга виглядає дуже красиво та елегантно. Зірка завжди має приголомшливий вигляд та притримується класичного стилю в одязі, хоча й гармонійно поєднує його з модними трендами. Жінці вдалось зберегти свою красу і це не могли не помітити сотні підписників соціальних мереж.

Проте компліменти ведуча отримує не лише від своїх прихильників в Instagram, а й в соцмережах доньки Ольги Фреймут – Злати Мітчелл, зіркову маму засипають компліментами.

Користувачі підкреслюють схожість, але пишуть, що вони разом більш схожі на сестер, аніж на доньку та матір. Такого роду коментарів багато під світлинами, адже дійсно Ольга Фреймут надзвичайно виглядає у свої 42 роки і це важко не помітити, так як і теплі стосунки у їх сім’ї.

Теплі взаємини між матір’ю та дочкою – це обійми, усмішки та підтримка в будь-якій ситуації. Вони діляться радістю і переживаннями, знаходячи спільну мову у всьому. Їхні стосунки ґрунтуються на довірі й любові, що робить їх особливими та міцними. Таке враження складається в українців коли вони бачать взаємини Ольги Фреймут із соєю донькою Златою Мітчелл!

Донька Ольги Фреймут показала, як телеведуча виглядає у 42 роки
Донька Ольги Фреймут показала, як телеведуча виглядає у 42 роки

Незважаючи на те, що Ольга Фреймут змушена була покинути Україну, вона продовжує активно підтримувати свою країну та українців. Вона збирає кошти на допомогу постраждалим та висвітлює події в Україні. В свою чергу Злата Мітчелл, також закликає своїх підписників не бути байдужими!

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.