Юлій Цезар повз неї не пройшов би: Джамала показала фото 10-річної давнини і вразила схожістю з Клеопатрою

Співачка Джамала показала, який мала вигляд десять років тому. На фото вона постає у незвичному образі і зовні дуже схожа на… Клеопатру. Тільки-но подивіться на цю східну красуню.

Джамала поділилась світлинами, на яких вона — на 10 років молодша. В Stories Instagram співачка показала себе в образі східної красуні з історичного фільму “Поводир”. Класична стрижка каре, ідеально рівний чуб та насичений макіяж допомогли їй перевтілитись настільки, щоб стати схожою на єгипетську царицю Клеопатру.

Східний образ Джамали був зроблений спеціально до зйомок в історичному фільмі “Поводир” 2013 року. Режисер Олесь Санін поклав в основу його сюжету історію одного американського хлопчика, який відправився у мандри радянською Україною разом із сліпим музикантом. Події відбуваються восени 1932 року та поступово переходять у зиму року 1933-го.

У кінострічці “Поводир” Джамала зіграла співачку та акторку харківського театру “Березіль” Ольгу Левицьку. В творчій команді з нею також працювали інші відомі українці: Стас Боклан, Ірина Саніна, Олександр Кобзар, Олег Примогенов, Борис Георгієвський та інші.

Джамала у фільмі Поводир
Джамала у фільмі Поводир

В Україні Джамалу всі знають, як виконавицю пісень та переможницю міжнародного конкурсу “Євробачення 2016”. Та насправді в її біографії є і ролі в кіно. І це – не тільки “Поводир”.

В фільмі 2010 року “Правдива історія про червоні вітрила” вона зіграла кубинську співачку. В 2014 році Джамала зʼявилася в ролі гусені у фільмі “Аліса в країні чудес”. Також у фільмографії співачки є декілька біографічних ролей. Наприклад, камео у “Біографії Джамали” чи “Джамалі.UA”.

В 2016 році після перемоги у “Євробаченні” Джамалі присвоїли звання народної артистки України. Також артистка має звання почесної громадянки міста Києва.

В 2024 році співачка отримала відзнаку для свого музичного альбому «QIRIM» в межах національної премії “Yuna”. Його визнали найкращим. Співачка приїхала отримувати винагороду особисто, хоча знаходилась при надії. Після завершення урочистостей вона відразу відправилась до пологового будинку та невдовзі народила третього сина, Аліма.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.