Вони стали їхніми дітками: Олена Кравець, Тіна Кароль і Нікітюк показали, кого виховують, крім синів і дочок

Вони люблять їх як повноцінних членів родини, цінують як зіницю ока, піклуються як про власних дітей та мають для них окреме місце в серці: Кого так оберігають Олена Кравець, Тіна Кароль та Нікітюк?

Усі хто здатен завести домашнього улюбленця, однозначно має багато терпіння, адже це не іграшка, яку можна просто залишити в кімнаті, а окреме життя, яке потребує часу, уваги, турботи та любові.

Наші українські зірки мають не лише великий талант, а й велике серце, адже мають своїх домашніх звірят, яких дуже люблять і діляться цим у своїх соціальних мережах.

Олена Кравець

Гумористка має великого песика на ім’я Папай, японської породи акіта іну. Песик неймовірно відданий своїй хазяйці, дуже сміливий, адже породу вивели спеціально для полювання на великих звірів. Папай дуже грайливий, але часто буває впертим, хоч це і характерно цим собакам.

Олена кравець, Тіна Кароль та інші зірки показали своїх домашніх улюбленців
Олена кравець, Тіна Кароль та інші зірки показали своїх домашніх улюбленців

Леся Нікітюк

Телеведуча має біленького песика на ім’я Рафік. Пес породи вест хайленд вайт тер’єр, не залишається на одинці на довго, тому що Леся часто бере його з собою та показує його фоловерам в соцмережах. Він супроводжував Лесю під час подорожей Україною та знімався у її шоу “Ле Маршрутка”. Рафік дуже дружній і любить увагу. Зараз Рафіку приблизно 5 років, а до нього у Лесі був пес тієї ж породи на ім’я Гашик.

Леся Нікітюк, Тіна Кароль та інші зірки показали своїх домашніх улюбленців
Леся Нікітюк, Тіна Кароль та інші зірки показали своїх домашніх улюбленців

Тіна Кароль

У Тіни Кароль вдома живе сіра кішка. Як розповідала артистка, кілька років тому вона знайшла тваринку на вулиці та подарувала їй дім.
Впродовж всього цього часу Тіна називала свою улюбленицю Котя, але нещодавно дала їй ім’я на Джевеліна, яке дуже популярне зараз серед українців.

Олена кравець, Тіна Кароль та інші зірки показали своїх домашніх улюбленців
Олена кравець, Тіна Кароль та інші зірки показали своїх домашніх улюбленців

Сергій Бабкін

Бабкін розповів про своїх домашніх тварин — у нього є аж два сфінкси. Раніше, зізнався  артист, просто не розумів, як такі коти можуть хоч комусь подобатись, і відверто не сприймав цю породу. Одного разу дружина Сергія поїхала обирати кота і чоловік поїхав із нею. Яким було його здивування, коли він побачив малесеньку дівчинку сфінкса, і вона йому сподобалась. Не Довго думаючи Сергій забрав її, кішка вже грілась в домі у подружжя. А згодом вдома з’явився ще один сфінкс.

Сергій Бабкін, Тіна Кароль та інші зірки показали своїх домашніх улюбленців
Сергій Бабкін, Тіна Кароль та інші зірки показали своїх домашніх улюбленців

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.