“Звітую більш детально”: Монатік розсекретив суму, яку заробив на весіллі в Італії, де був з Галкіним

Всю суму спрямував на добрі справи: Дмитро Монатік зізнався, який гонорар йому вдалося отримати за виступ на весіллі в Італії, де ведучим був Максим Галкін.

Український музикант MONATIK оголосив про направлення всіх отриманих коштів зі свого останнього благодійного туру на підтримку Збройних Сил України та постраждалих від повномасштабного вторгнення. Він поділився цією новиною через свій Instagram, зазначивши, що після серії концертів у США, Канаді та Європі, а також участі в приватному заході, він зміг зібрати загалом 90 500 доларів.

Ці кошти будуть спрямовані на підтримку українських бійців та громадян, які постраждали від конфлікту. Окремо, за виступ на весіллі в Італії MONATIK зібрав 20 тисяч євро для підтримки ЗСУ.

Дмитро Монатік розсекретив суму, яку заробив на весіллі в Італії
Дмитро Монатік розсекретив суму, яку заробив на весіллі в Італії

У своєму останньому звіті, Дмитро розповів докладніше про доходи, отримані під час свого туру. Він зазначив, що концерти у США та Канаді принесли йому 59 500 доларів. Окрім цього, він заробив ще 20 000 доларів виступом на заході. Додаткові 10 000 євро були отримані за виступ на Кіпрі. Участь у розіграші картини “Кохання космічних масштабів”, яка відбулася в Нью-Йорку, ще не принесла фінального доходу, але очікується в найближчому майбутньому.

Загалом, за час туру по США та Канаді, а також виступах в Європі, команда зібрала вражаючу суму в 90 500 доларів (79 500 доларів США і 10 000 євро). Дмитро також висловив свою вдячність усім прихильникам за підтримку, підкресливши значення їхнього внеску у досягнення цих результатів.

Дмитро Монатік розсекретив суму, яку заробив на весіллі в Італії
Дмитро Монатік розсекретив суму, яку заробив на весіллі в Італії

Нагадаємо, що 10 липня у Італії відбулося величне весілля української пари на березі озера Комо. Вартість цієї розкішної події, за оцінками експертів, могла досягати приблизно мільйона євро. Церемонія проходила на віллі Балбяно, яка, як повідомляється, належить російським бізнесменам.

Шоуменом і ведучим свята став відомий Максим Галкін, чий гонорар, за неофіційними даними, становив близько 100 тисяч євро. У якості запрошеного артиста виступив український співак Монатік. Пресслужба Дмитра розповіла про участь артиста у церемонії, зазначивши, що він отримав запрошення під час свого благодійного туру по США та Канаді.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.