На них дивляться мільйони: за ким в соцмережах найбільше слідкують українці – Каменських, Брежнєва та інші

Деякі з них більш відверті з аудиторією, а хтось тримає своє життя якомога далі від публічних постів та сторіз? Українські знаменитості, які мають найбільшу аудиторію: Дорофєєва, Брежнєва та інші.

Українські селебриті за якими слідкують мільйони українців. Вони збирають сотні тисяч вподобайок, тисячі коментарів та мають величезну аудиторію з якою регулярно діляться думками, переживаннями, новинами та емоціями. Але все ж найбільше уваги збирають найталановитіші та харизматичні зірки.

Михайло Поплавський

Український артист, педагог, заслужений діяч мистецтв України, народний артист та співучий ректор, збирає тисячі вподобайок, а число підписників налічує 8,3 мільйона. Більшу частину його публікацій займають його фото з випускниками Київського університету культури або просто студентами з різних факультетів. Іноді можна побачити й звичайні фотографії артиста на природі чи вдома. Спостерігаючи за сторінкою Михайла Поплавського можна зрозуміти наскільки він відданий своїй роботі та скільки дорогоцінного часу та праці витрачено на його непросту діяльність.

За ким в соцмережах найбільше слідкують українці: Поплавський, Брежнєва та інші
За ким в соцмережах найбільше слідкують українці: Поплавський, Брежнєва та інші

Віра Брежнєва

Наступне місце займає українська співачка Віра Брежнєва. Вона ділиться своїми простими світлинами з відпочинку, із занять серфінгом, прогулянок, професійних зйомок, концертів та турів. Вона також відповідає на запитання фоловерів, ділиться новинами та звичайно ж музичними новинками. Мабуть, цей простий та легкий стиль введення соціальної мережі, подобається усім підписникам сторінки Віри Брежнєвої, адже кількість фанів досягла 13,2 мільйона.

За ким в соцмережах найбільше слідкують українці: Поплавський, Брежнєва та інші
За ким в соцмережах найбільше слідкують українці: Поплавський, Брежнєва та інші

Настя Каменських

Наступною співачкою в топі українських зірок серед шанувальників є популярна співачка Настя Каменських. Настя має 5,2 мільйонів фанатів на своїй сторінці в Instagram. Зірка теж веде лайфстайл блог, часто показуючи свого домашнього улюбленця песика Мімі, ділиться своїми ми досягненнями та творчістю. Каменських, активно веде свою сторінку та йде в ногу з сучасністю. Вона часто знімає відео з новими обличчями в шоубізнес та створює цікаві проєкти.

За ким в соцмережах найбільше слідкують українці: Каменських, Брежнєва та інші
За ким в соцмережах найбільше слідкують українці: Каменських, Брежнєва та інші

Надя Дорофєєва

І знову в списку найпопулярніших зірок співачка – Надія Дорофєєва, яка має 5,3 мільйона фанатів у інстаграм. Артистка зачаровує фоловерів не лише творчістю та харизмою, а й сучасним та креативним стилем в одязі. Модні образи Надії збирають дуже багато вподобань та коментарів. Українки захоплюються вмінням співачки поєднувати цікаві та яскраві речі з сірими буднями. Надя також працює з новими артистами та блогерами та це неодмінно приносить успіх і радість підписникам співачки. Не можна недооцінити простоту та щирість, яка так подобається людям.

За ким в соцмережах найбільше слідкують українці: Дорофєєва, Брежнєва та інші
За ким в соцмережах найбільше слідкують українці: Дорофєєва, Брежнєва та інші

Леся Нікітюк

Талановита ведуча має на своїй сторінці 4,2 мільйона шанувальників. Можна зрозуміти, що за традицією щирі та відкриті люди збирають найбільше уваги. Леся Нікітюк, відрізняється від багатьох своєю простотою, яку так люблять люди. Ведуча показує своє життя, таким, яким воно є,  збираючи мільйони переглядів, тому що люди люблять більше читати про реальне життя, ніж дивитися на ідеальну, штучну картинку.

За ким в соцмережах найбільше слідкують українці: Нікітюк, Брежнєва та інші
За ким в соцмережах найбільше слідкують українці: Нікітюк, Брежнєва та інші

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.