Ні, це не Єгор Гордєєв: 37-річна Неля Шовкопляс розповіла про кризу, яку переживала з чоловіком

Неля Шовкопляс є щасливою мамою двох двійнят, але її шлюб зазнавав серйозних труднощів та вони майже розлучились: що відомо про особисте життя зіркової телеведучої?

Ведуча ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс розкрила деталі своїх теперішніх стосунків з чоловіком, з яким раніше переживала складні моменти та перебувала на межі розлучення. Рік тому вона вперше поділилась зі своїми прихильниками про серйозну кризу в своїх стосунках, проте, незважаючи на це, подружжю вдалося знайти спільну мову і зберегти шлюб.

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс розповіла про свого чоловіка, з яким має двох синів
Зірка 1+1 Неля Шовкопляс розповіла про свого чоловіка, з яким має двох синів

Шовкопляс зазначила, що вони з чоловіком продовжують жити разом і працюють над вдосконаленням своїх стосунків. Вона також підкреслила, що у житті є різні випробування, і вони разом працюють над тим, щоб була гармонія. Також Неля Шовкопляс розповіла, що активно користується психологічною підтримкою, щоб мати можливість краще розуміти себе і свого партнера в складних життєвих ситуаціях.

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс розповіла про свого чоловіка, з яким має двох синів
Зірка 1+1 Неля Шовкопляс розповіла про свого чоловіка, з яким має двох синів

Неля Шовкопляс підтвердила, що вона і її чоловік продовжують жити разом, незважаючи на труднощі, які вони переживали. Прагнення до самовдосконалення та підтримка з боку психолога і психотерапевта виявилися важливими для їхнього шлюбу. Відомо, що чоловік Нелі працює в сфері IT.

Нагадаємо, що тривалий час тому, Неля Шовкопляс зізналася у глибокій кризі у взаєминах зі своїм чоловіком, все дійшло до того, що подружжя подало на розлучення. Проте вони вирішили не звільнятися від відповідальності і почали активно працювати над мирним вирішенням конфліктів.

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс разом зі своїм колегою Єгором Гордєєвим
Зірка 1+1 Неля Шовкопляс разом зі своїм колегою Єгором Гордєєвим

Телеведучій часто приписували роман з її колегою Єгором Гордєєвим, та постійно в ефірі виникали питання щодо статусу їхніх відносин, адже на камеру вони постійно комунікували з ноткою флірту та Єгор навіть цілував ведучу в щічку. Але самі ж ведучі спростували ці чутки.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.