Лілія Ребрик покинула маленьку Адель на тата і сестричок. Що трапилось? Ведуча пояснила свій вчинок

Телеведуча Лілія Ребрик у соцмережах розповіла про те, що… пішла з дому. Відзначила 4 місяці з дня народження доньки Аделіни і покинула її на тата і сестричок. Що сталося?

Ще декілька днів тому щаслива Лілія Ребрик відсвяткувала чотири місяці із дня народження наймолодшої донечки Аделіни, а сьогодні… мама покинула немовля. Чому ведуча “Ранку вдома” залишила дівчинку на тата і сестричок? Читайте подробиці в матеріалі від “Один Факт”.

Українська телеведуча та багатодітна мама Лілія Ребрик приголомшила новиною про те, що їй довелось поїхати з дому. Враховуючи те, що вона лише в березні цього року народила третю донечку і зараз немовляті потрібно якомога більше маминої уваги – рішення про відʼїзд далося Ребрик важко.

Лілія Ребрик розповіла, чому змушена була покинути новонароджену доньку
Лілія Ребрик розповіла, чому змушена була покинути новонароджену доньку

Справа в тому, що їй, як ведучій – потрібно було відправитись у перше після пологів робоче відрядження. Як-то кажуть: родина – родиною, а роботу ніхто не відміняв.

Тож, мама маленької Аделіни постала перед складним вибором. Або взяти донечку із собою в далеку далечінь, бо в чотири місяці вона ще зовсім маленька для того, щоб надовго розлучатись з мамою. До того ж, за власним зізнанням ведучої – вона годує Аделіну грудним молоком.

Або інший варіант – залишити дівчинку під наглядом старших сестричок і татуся, Андрія Дикого. Та й молока грудного в пляшечці залишити для принцеси.

Врешті решт на родинній нараді було вирішено: Лілія Ребрик поїде у робоче відрядження без Аделіни. Бо молочко можна й дома залишити, а ось дорога та спека малечі точно на користь не підуть.

Лілія Ребрик зізналась, що для неї було вкрай непросто залишити Аделіну вдома. Втім, вона його прийняла і відправилась у відрядження до Дніпра. Згодом в Stories Instagram Ребрик поділилась подробицями своєї поїздки. Виявляється, що розпочались зйомки нового сезону проєкту “Дочекаюсь” і саме через них Лілія Ребрик змушена була поїхати з рідної домівки в інше місто.

Нові статті

Схожі статті

“Вовчиці” Олега Винника накинулись на його екс-продюсера Олександра Горбенка – ледь не знесли сторінку

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко потрапив у немилість до його "вовчиць". Чоловік зізнався, що його сторінку у Facebook ледь не знесли через численні скарги фанаток. Що ж трапилось?

“Повертай додому, до рідної хати”: В Україні з’явиться Міністерство повернення українців – на черзі 7,5 млн

В Україні хочуть створити нову інституцію – Міністерство повернення українців. Чим буде займатися це відомство і хто його очолить? Розповідаємо подробиці читачам "Одного Факту".

Чоловіки, які завоювали прихильність Тіни Кароль: актор, музичний продюсер та популярний зарубіжний артист

Тіна Кароль мала безліч "романів" за словами її фанатів, але як було насправді не відомо, адже співачка не полюбляє розповідати деталі особистого життя - хто підкорював серце поп-діви?

Перші поповнення на 1+1: вагітні Марія Падалко, Наталя Мосейчук і Катя Осадча показали, хто був у животиках

Марія Падалко, Наталя Мосейчук і Катя Осадча - справжні зірки каналу 1+1, які вже багато років присвятили роботі і навіть під час вагітності вони будували кар'єру - як виглядали матусі з животиками?