Як телеканалу довелося вибачатися перед Тіною Кароль за вислів Полякової: що “ляпнула” подружка Єфросиніної

Зіркові історії іноді вражають непередбачуваністю. Одне необережне слово публічної людини призводить до необхідності вибачатися. Ось як, наприклад, в ситуації між Олею Поляковою та Тіною Кароль.

Публічне життя має свої переваги та недоліки. З одного боку – у зірок є багато можливостей для додаткового заробітку, їх впізнають і поважають. Але публічність – це ще й велика відповідальність. Через необережне слово чи вислів може серйозно постраждати репутація знаменитості. Ба більше – навіть вибачатись доведеться на всю країну за свої слова.

Саме такий випадок одного разу трапився в житті співачки Олі Полякової. Вона мала необережність в ефірі розважального шоу “Маска” на каналі “Україна” назвати свою колежанку по сцені Тіну Кароль… плакальницею на похороні.

Скандальний епізод із висловом Полякової потрапив до ефіру рейтингового проєкту і… сильно образив Тіну Кароль. Артистка, яка багато років тому втратила коханого чоловіка Євгена Огіра – сприйняла вислів Полякової, як удар по найболючішому.

Щоб зберегти рейтинги програми, організатори шоу “Маска” поспішили вибачитись перед Тіною Кароль вже наступного дня після виходу випуску з обурливим коментарем в ефір.

Свої вибачення принесла й Оля Полякова. Вона пояснила, що у своєму вислові говорила лише про підхід Тіни Кароль до творчості і аж ніяк – про її особисту драму, яку співачка несе крізь роки.

Організатори шоу “Маска” зазначили, що скандальна заява Олі Полякової в ефірі – це лише прикре непорозуміння. Також вони наголосили, що артистка, коли говорила цю фразу – зовсім не мала на увазі особисту історію життя Тіни Кароль. Сенс висловлювання Олі Полякової у тому, що виконавиця вразливо сприймає цей світ і це відображається у її творчості.

Організатори шоу “Маска” у своєму зверненні привертали увагу до великого таланту Тіни Кароль. Також вони додали, що завжди раді бачити співачку на сцені своїх концертів та готові до подальшої співпраці.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.