Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором: у них народилася донечка (ФОТО)

Скільки не надійся на чистий розум, але завжди потрібно прислухатись до серця та власних почуттів. Який вибір зробила та чим обирала сестра Наталії Сумської, серцем чи розумом?

Цікава історія кохання, яка почалась на новорічній вечірці. Так акторка Ольга Сумська познайомилась із Віталієм Борисюком, на вечірці спільних друзів. Актор на той час був ще одружений, а Ольга прийшла до друзів зі своїм хлопцем з яким пізніше одружилася.

Перший шлюб Ольги

Так першим чоловіком української акторки став Євген Паперний. Попри те, що у матері Ольги, Євген не викликав довіри, вона все-таки вийшла за нього заміж та народила донечку у цьому шлюбі. Антоніна продовжила справу батьків і також стала акторкою.

Здогадки матері Ольги Сумської, все ж підтвердились. Чоловік не був вірним Ользі та виправдав всю недовіру матері акторки. Ольга впевнилась у зрадах чоловіка, але й себе не називала святою.

Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором
Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором

Шлюб актори розірвали через 4 роки після одруження, Ольга пішла від Паперного до іншого актора – Віталія Борисюка. Фінальною точкою стало невтримне кохання актриси до свого коханця Віталія.

Коли Євген дізнався про причину розставання, мало не накинувся на молодого Борисюка. Адже вони працювали в одному театрі. Після того чоловіки ще довго не могли наладити стосунки, але згодом все стало спокійно.

Другий шлюб акторки

Так і трапилась романтична історія обох акторів яка переросла у шлюб. Пара виглядала щасливою, адже крім палкого кохання їх обʼєднувала любов до театру та кіно. Молодий Віталій Борисюк, швидко став найкращим партнером для акторки, а їх дует був феєричним.

Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором
Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором

Невдовзі пара одружилася, а вже у 2002-му році у шлюбі народилась донечка – Ганна Борисюк.

Дівчинка не стала вийнятком у сім’ї та продовжила акторську карʼєру у зірковій сімʼї. Ганна, зовнішньо дуже схожа на тата, та й за характером дівчина більш спокійна. Вона нещодавно закінчила театральний факультет Національного університету імені Карпенка-Карого, і тепер працює на сцені театру. Мати з донькою, навіть їздили у спільні гастролі, чим порадували публіку.

Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором
Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором

Подібні історії, показують на скільки важливо слухати своє серце та довіряти своїм почуттям. На прикладі Ольги Сумської та Віталія Борисюка, можна розгледіти, як кохання дарує нові, щирі та незабутні емоції.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.