Мамина копія: Ольга Мартиновська показала 8-річну доньку мандрівницю, яка повернулась додому з-за кордону

Ольга Мартиновська з "МастерШефу" показала свою 8-річну доньку та вразила тим, наскільки дівчинка схожа на неї. Віра – справжня копія зіркової мами не тільки зовні, але й за характером.

Шеф-кухар та переможниця третього сезону кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська поділилась новими світлинами рідної доньки Віри. 8-річна дівчинка, яку вона народила від екс-чоловіка Івана Кобця – нещодавно повернулась із закордонної подорожі. І відразу поїхала на роботу до знаменитої мами.

В Stories Instagram Ольга Мартиновська пригадала, що під час вагітності – коли Віра ще була в її животі, вона працювала на “МастерШеф”. Після народження доньки вона продовжила роботу на тому ж місці – але вже з немовлям на руках.

Ольга Мартиновська показала доньку
Ольга Мартиновська показала доньку

Мартиновська зізналась – було складно. Доводилося доглядати за донькою одночасно зі зйомками, тулитися по гримерках та на столах суддів. Тому перебування в знімальних павільйонах для її дівчинки вже від народження стало нормою.

В одній зі своїх останніх Stories Ольга Мартиновська пожартувала, що готує з донечки нову ведучу “МастерШефу”. На світлині від зіркової мами дівчинка щиро посміхається та дивиться безпосередньо в камеру. Віра — справжня донька своєї мами. Вона схожа на Ольгу зовні, та й характер має вольовий та самостійний.

Нещодавно донька Мартиновської самостійно рушила за кордон, допоки мама була зайнята роботою в Україні. Дівчинка активно провела початок літніх канікул у місті Пеніш (Португалія). Разом з тамтешніми інструкторами вона вчилась підкорювати хвилі океану та познайомилась із новими друзями.

Ольга Мартиновська показала доньку Віру
Ольга Мартиновська показала доньку Віру

Ольга Мартиновська народила доньку в шлюбі з Іваном Кобцем. Шеф-кухар розповідала, що їх відносини розвивались доволі стрімко. Одруження, потім відразу – народження дівчинки та розлучення. Врятувати свій союз вони майже не намагались. Про те, що з екс-чоловіком в неї нічого не склалось – Мартиновська зовсім не шкодує. Жінка вірить, що все склалось лише на краще.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.