Не ловелас, а міг би ним бути: всі жінки Дмитра Комарова, який зробив своєю дружиною головну красуню України

Один з найвідоміших мандрівників України Дмитро Комаров одружився в 2019 році. Його обраницею стала ведуча та володарка титулу "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко. А хто був в Комарова до неї?

Телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров багато років приховував від суспільства подробиці особистого життя. Втім, саме воно завжди цікавило його прихильників чи не найбільше, аніж його творчі та авторські проєкти.

Ще кілька років тому Дмитро Комаров навіть на мріяв про те, щоб створити родину і одружитись. Мандрівник казав, що приділяти увагу особистому життю досить складно. Особливо, якщо йому доводиться по 120 днів, а то і більше знаходитись в експедиціях по інших країнах світу. До того ж, в тих місцевостях, де зазвичай працював Комаров під час зйомок авторської програми “Світ навиворіт” – часовий пояс відрізнявся від українського. Якщо там був день, то в Україні – навпаки, ніч.

Дмитро Комаров раніше навіть не мріяв про одруження
Дмитро Комаров раніше навіть не мріяв про одруження

І навіть під час знаходження в Україні Комаров постійно пропадав в офісі та монтував відзнятий матеріал до 2-3 годин ночі. Тому на дівчат часу не вистачало. Ведучий зазначав, що його обраниця, якщо вона колись і буде – повинна бути бойовою подругою та бути готовою… відправитись із ним в закордонну експедицію.

Дмитро Комаров, якому завдяки своїй роботі довелося бачити красунь із різних куточків світу, завжди казав – найкрасивіші дівчата тільки в Україні.

Щасливе подружжя: Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров
Щасливе подружжя: Олександра Кучеренко і Дмитро Комаров

В 2019 році популярний український мандрівник здивував заявою: виявляється, одружився. Для його прихильників та прихильниць це стало справжньою несподіванкою.

Обраницею чоловіка стала ведуча і модель Олександра Кучеренко. Вона – на 14 років молодша за самого Комарова. Знайомство майбутнього подружжя відбулось абсолютно випадково – в 2016 році. Тоді Олександра приймала участь у конкурсі краси “Міс Україна 2016”, а Комаров був на цьому шоу в ролі судді.

Згодом Олександра Кучеренко пригадувала, що мала сумніви щодо участі в конкурсі. І тому доленосна зустріч з майбутнім чоловіком могла б і не відбутися, якщо вона б прийняла рішення не бути конкурсанткою.

Однак доля їх все одно звела разом. Після завершення конкурсу Комаров запросив Олександру Кучеренко в свій офіс. Там вони розмовляли на різні теми майже 4 години. Саме в той момент між парою промайнула іскра кохання.

Свій роман Комаров та Кучеренко ретельно приховували. Навіть у той момент, коли їм довелось танцювати двох у парі у шоу “Танці з зірками” – намагались зробити так, щоб про їх стосунки взагалі ніхто не дізнався. Їм це вдалося.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Через два роки після початку стосунків Дмитро покликав обраницю заміж. Але перед цим влаштував Олександрі екстремальне побачення. Ведучий попросив свого товариша влаштувати їм прогулянку у небі на гелікоптері – навколо Києва. Офіційно їх пара стала чоловіком і дружиною в травні 2019 року. Шлюб зареєстровано в одному з РАЦСів міста Києва.

Через деякий час після реєстрації шлюбу Олександра і Дмитро обвінчалися. Особлива церемонія була проведена в одному з храмів Єрусалиму. На святі були присутні лише найближчі рідні пари і 11 гостей. Батьками закохані поки ставати не квапляться.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.