Нечуваний бездітний шлюб, дитина від іншої та розлука через смерть: історія кохання покійної Руслани Писанки

Телеведуча Руслана Писанка знайшла особисте щастя в доволі зрілому віці. Її обранцем став бізнесмен Ігор Ісаков і в шлюбі вони прожили 10 років. Як жила ця пара і чому в них не було спільних дітей?

Сьогодні, 19 липня – вже друга річниця із дня смерті ведучої Руслани Писанки. “Один Факт” пропонує пригадати, яким було особисте життя знаменитості і кому вона присвятила останні десять років свого життя.

Знайомство колоритної української ведучої Руслани Писанки та її майбутнього чоловіка Ігоря Ісакова відбулось, коли обом було вже багато років. В закоханих за плечима був досвід шлюбу, а Ігор Ісаков до того ж – встиг стати батьком у попередніх відносинах.

Ігор Ісаков та Руслана Писанка прожили в шлюбі 10 років
Ігор Ісаков та Руслана Писанка прожили в шлюбі 10 років

Найперша зустріч майбутніх чоловіка та дружини запамʼяталась обом, як хвилюючий та радісний момент. Кохання розвивалось стрімко, і вже через рік знайомства пара обмірковувала майбутній шлюб. Ігор Ісаков зробив пропозицію руки та серця коханій Руслані Писанці через 16 місяців після знайомства. Вона ж довго не пручалась та відповіла йому згодою. На той момент ведучі вже було 47 років.

Ігор Ісаков став для Писанки справжньою опорою та підтримкою по життю. Після одруження вони разом облаштовували спільне родинне гніздечко, та й в творчій роботі чоловік завжди підтримував свою кохану. В їх сімейній ідилії не вистачало лише одного – дитини. Втім, як розповідала Руслана – про народження немовляти вони з Ігорем навіть не задумувались.

Ведуча казала, що вік був вже не той – час для народження вийшов. До того ж, в Ігоря Ісакова вже був син від попереднього шлюбу.

Син бізнесмена від минулих стосунків після закінчення 9-го класу навіть переїхав з рідних Черкас до Києва та оселився в їхньому з Русланою будинку. Хлопець жив з батьком та мачухою під одним дахом близько трьох років. За цей час Писанка змогла стати для сина свого коханого справжнім другом. Ісаков зізнавався, що з хлопцем вона ладила навіть більше, ніж він сам, рідний батько. Хоча спочатку відносини від мачухою та пасинком були більш натягнутими. однак жінка змогла стати для Єгора мудрим другом та наставником.

Зараз Ігор Ісаков вже другий рік вчиться жити без своєї Руслани. Він часто приїздить на кладовище, де перепохована Писанка. А ще зізнається – кохана стала снитися йому рідше. І він потроху починає її відпускати.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.