“Я був не готовий до цього”: 34-річний Тарас Цимбалюк розповів про свій перший шлюб – чому розлучився?

Тарас Цимбалюк був одружений двічі та наразі перебуває у стосунках з рестораторкою Світланою, але як виглядає його перша дружина Ангеліна та чому вони розлучилися?

Тарас Цимбалюк вирішив поділитись подробицями про свій перший шлюб. Він відверто розповів, що його перша дружина була його однокурсницею на ім’я Ангеліна. За словами Цимбалюка, вони почали зустрічатися на п’ятому курсі і після двох років вирішили одружитися. Однак згодом вони зрозуміли, що поспішили з цим рішенням. Цимбалюк визнав, що не був готовий до такого серйозного кроку.

Молодий актор зазначив, що в їхньому випадку виявилося, що вони обидва поспішили з рішенням про шлюб. Він пояснив, що на той момент відчував, що ще не сформувався як чоловік, який має достатньо сили і стійкості для того, щоб будувати сім’ю. Цимбалюк зазначив, що у нього було багато сумнівів і питань щодо власної здатності взяти на себе таку відповідальність. Ці обставини стали основною причиною їхнього розставання.

Актор Тарас Цимбалюк розповів про свій перший шлюб
Актор Тарас Цимбалюк розповів про свій перший шлюб

У своїй відвертій бесіді Тарас Цимбалюк підкреслив, що на той момент він розумів, що ще потребує часу, щоб стати тим чоловіком, якого очікує його партнерка. Він визнав, що йому бракувало досвіду і внутрішньої міці, щоб впоратися з таким серйозним зобов’язанням, як шлюб.

Тарас розповів, що вони зі своєю колишньою дружиною декілька разів обговорювали свої стосунки і сідали за стіл. Згодом вони прийняли рішення розійтися на певний час, щоб кожен міг подумати, чи хоче продовжувати їхні стосунки. За його словами, час показав, що їхні шляхи різні і вони не змогли знову зійтися.

Актор Тарас Цимбалюк розповів про свій перший шлюб
Актор Тарас Цимбалюк розповів про свій перший шлюб

Щодо його відносин з Ангеліною зараз відомо, що після розставання вони не зберегли дружніх зв’язків. Кожен з них пішов своєю дорогою, і вона навіть переїхала до іншої країни. Останній раз вони зустрілися кілька років тому на зустрічі однокурсників, де Ангеліна розповіла, що вона щаслива і також планує одружитися зі своїм коханцем.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.