“Тоді це були купони”: 46-річна ведуча Лідія Таран розсекретила, куди витратила свою першу зарплатню

Лідія Таран покинула Україну та разом із донькою вже понад два роки живе в Франції. Телеведуча не приховує подробиці свого життя, зокрема, вона пригадала, куди витратила свою першу зарплатню.

Лідія Таран визнає, що в своїй молодості ніколи не дбала про збереження грошей. Її перша зарплата у формі купонів швидко витратилась на базові потреби, такі як банки консервів, декілька батонів і снікерс, особливо у той час, коли в країні була значна інфляція.

З роками її доходи зросли, і вона стала купувати різноманітні речі та подорожувати. Проте Лідія ніколи не приділяла уваги збереженню коштів, вважаючи, що гроші призначені для витрат. Вона пояснює, що заробляла більше не лише через свою кар’єру на телебаченні, але і через загальне зміцнення економіки. Це дозволило їй купувати речі, які їй подобалися, і задовольняти власні бажання без необхідності відкладати кошти.

Лідія Таран пригадала, на що витратила свою першу зарплату
Лідія Таран пригадала, на що витратила свою першу зарплату

Проте часи змінилися, і Лідія зрозуміла, що важливо не лише витрачати, але й зберігати гроші для майбутнього. Вона розповіла, що навчилась цього на власному досвіді і тепер вважає, що здоровий підхід полягає у балансуванні між витратами на насолоди та збереженням для майбутніх радощів життя.

Нагадаємо, що після того як почалось повномасштабне вторгнення, телеведуча Лідія Таран припинила свою активну присутність у медіапросторі. Головною причиною цього стало прагнення створити безпеку своїй доньці, що спонукало Таран залишити Україну і виїхати разом з нею за кордон.

Лідія Таран пригадала, на що витратила свою першу зарплату
Лідія Таран пригадала, на що витратила свою першу зарплату

Наразі Лідія Таран вже понад два роки проживає у Франції. Вона успішно адаптувалася до нових умов, вступивши до магістратури французького університету, а також продовжуючи працювати в якості спеціального кореспондента з-за кордону для ТСН. Це підтверджує, що Лідія Таран не залишила свою професійну діяльність в Україні, а просто покинула фізично студію.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.