Чому Джамала приховувала свого чоловіка і відмовила у пропозиції руки та серця: Драматична історія кохання

5 років Джамала ретельно приховувала свого обранця та не відповідала на питання з приводу стосунків. Як вдавалось співачці так довго тримати це в собі та як вона все ж таки показала чоловіка?

Співачці вдалось 5 років тримати таємницю ким є її обранець. Та навіть якщо їй ставити подібні питання співачка відповідала лише те, що він кримський татарин, а за фахом економіст.

Чому Джамала приховувала чоловіка та відмовила йому?

Справа в тому, що в пара не любить розповідати про свої особисті стосунки та виносити своє життя на публіку. Джамала та Бекір надають перевагу приватному життю та не розголошують важливих новин, раніше ніж вважають потрібним.

Як пізніше стало відомо Джамалі робили пропозицію руки та серця на яку вона не відповіла омріяним “так”. Проте пройшовши через всі випробування, негаразди та переживання, пара переконалась в міцності своєї любові. Вони обоє зрозуміли, що створені один для одного. Сеїт-Бекір Сулейманов, обранець Джамали, вдруге запропонував вступити в офіційний шлюб.  Не дивлячись на те що це дуже лякало співачку, вона все ж таки дала згоду і пара офіційно вступила в законні стосунки.

Чому Джамала приховувала свого чоловіка
Чому Джамала приховувала свого чоловіка?

Весілля пари пройшло дуже елегантно та в класичному стилі. Джамала була одягнена у біле плаття від грузинських дизайнерів, а її наречений Бекір обрав для себе класичний чорний смокінг та національний головний убір кримських татар. Найбільше на цей день чекав дідусь Джамали який не зміг виїхати з Криму. Він побачив весільні фотографії своєї онуки лише тоді коли вона видрукувала та передала їх дідусю у Крим, на жаль, за 2 дні після того дідуся не стало.

Чому Джамала приховувала свого чоловіка
Чому Джамала приховувала свого чоловіка?

До того ж артистка активно займалась своєю кар’єрою та розвивали свою творчість. Цікавим фактом стало те, що саме чоловік підштовхнув її взяти участь у грандіозному шоу “Євробачення”. Віра в дружину підбадьорювала й саму співачку, Бекір ні на мить не сумнівався її перемозі та мав рацію – Джамала перемогла на всеєвропейському шоу “Євробачення 2016”.

У 2018 у пари народився син. Подружжя довго тримало у таємниці вагітність співачки. Артистка принципово відмовилась їхати народжувати за кордон та вирішила що син отримає українське громадянство, без ніяких сумнівів, адже вони справжні патріоти своєї батьківщини. Сина Джамала та Бекір назвали дуже цікавим іменем Емір  Рахман Сулейманов. Це традиційне ім’я кримських татар. Коли артистка давала інтерв’ю зізналась, що мріє народити ще двох дітей та стати багатодітною матір’ю.

Чому Джамала приховувала свого чоловіка
Чому Джамала приховувала свого чоловіка?

І невдовзі у 2020 році Джамала народила ще одного сина Селім-Гірай Сулейманова. А вже цьогоріч артистка завагітніла втретє та народила ще одного сина Аліма Сеіт-Бекіра Сулейманова, і здійснила їхню з чоловіком спільну мрію, стати багатодітною сім’єю!

Чому Джамала приховувала свого чоловіка
Чому Джамала приховувала свого чоловіка?

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.