В цю країну більше ні ногою: чим не вгодила Молдова дружині Віктора Павліка? Катя Репяхова назвала причини

Блогерка і дружина співака Віктора Павліка, Катерина Репяхова опинилась в непростій ситуації, знаходячись в іншій країні. Що сталось і чому жінка відтепер буде об'їжджати Молдову десятою дорогою?

30-річна блогерка Катерина Репяхова, що в Україні відома ще як дружина співака Віктора Павліка та його концертний директор – поділилась емоціями щодо перебування в Молдові.

Саме через цю країну жінка разом із маленьким сином Михайликом поверталась до України з Ізраїлю, де відпочивала протягом останнього місяця.

Шлях додому виявився не зовсім приємним. Зокрема, Катерині Репяховій довелось особисто спілкуватись із місцевою поліцією Молдови. Представники органів молдавського правопорядку два рази зупиняли жінку – нібито за перевищення швидкості в минулому, 2023 році, а також за відсутність вінʼєтки. Дружина Павліка зазначила, що по поведінці поліцейських Молдови було помітно – вони хочуть отримати з неї хабаря. Це дуже обурило українську блогерку.

Катерина Репяхова розповіла, чому оминатиме Молдову в майбутньому
Катерина Репяхова розповіла, чому оминатиме Молдову в майбутньому

Ще одна неприємність, що очікувала Катю Репяхову в Молдові – стосувалась вартості послуг. Зокрема, за 26 днів паркінгу їй довелось заплатити більше 26 тисяч гривень!

 

В наступний раз всіма силами я буду намагатися оминати цю країну – пообіцяла молода дружина Павліка.

Після прибуття додому блогерка вирішила трохи відпочити від неприємних моментів та відпочити разом з сином в Одесі. Репяхова наголосила, що незважаючи на постійний гуркіт генераторів та відключення світла вдома все одно краще, аніж за кордоном. Крім того, Катерина пообіцяла, що наступного разу приїде відпочивати до Одеси разом із Віктором Франковичем – усією родиною.

Катя Репяхова повідомила, що вдома відпочивати краще, ніж за кордоном
Катя Репяхова повідомила, що вдома відпочивати краще, ніж за кордоном

“Один Факт” нагадає, що місяць тому Катерина Репяхова відзначила своє 30-річчя. Відразу після свята вона поїхала з України на відпочинок до Ізраїлю. Звідти блогерка регулярно демонструвала місцеві пейзажі, пляжі та постійно спілкувалась із користувачами у соціальних мережах.

Зараз Катя Репяхова — вже вдома, поряд з коханим чоловіком. Віктор Павлік зустрів родину після довгої подорожі і прийняв сина та дружину в теплі обійми.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.