Показала батька, який здивувався її народженню: Аліна Гросу зацікавила розповіддю про свою появу на світ

29-річна співачка Аліна Гросу останні декілька місяців створює інтригу щодо особи свого законного чоловіка. Дівчина побралася із таємничим партнером навесні, а днями показала найкоханішого.

Аліна Гросу – відома українська співачка, яка народилась в Чернівцях та з чотирьох рочків працює на професійній сцені. Артистці виповнилося вже 29 років і тепер вона привертає увагу численної аудиторії шанувальників не тільки своєю творчістю, але й подробицями особистого життя.

Аліна Гросу – активна користувачка соціальних мереж. На своїй сторінці в Instagram виконавиця регулярно публікує фото зі свого повсякденного та творчого життя. Декілька тижнів тому молода артистка порадувала своїх прихильників змінами в особистому житті.

Аліна Гросу вийшла заміж. Втім, особистість свого обранця вона й досі так і не розсекретила.
Пильні фанати Гросу вгледіли в таємничій статурі її нареченого російського актора Романа Полянського. Саме з ним співачка будувала відносини ще до початку повномасштабного вторгнення. Втім, після 24 лютого 2022 року жодної інформації про пару Гросу та Полянського не було. Подейкували лише, що актор повернувся на Батьківщину, до росії. Гросу ж залишилась жити в Україні.

Аліна Гросу показала рідного батька та розповіла, хто з батьків дав їй імʼя
Аліна Гросу показала рідного батька та розповіла, хто з батьків дав їй імʼя

Днями співачка влаштувала в Stories Instagram сеанс відповідей на запитання своїх підписників. Користувачі цікавились різними моментами з життя улюбленої виконавиці. Наприклад, питалися – хто з батьків обрав для неї саме таке імʼя, Аліна?

Виконавиця відповіла, що отримала імʼя завдяки мамі. Дуже воно їй сподобалося. І хоча інші представники родини бажали б назвати дівчинку інакше – врешті решт вона таки стала Аліною.

Співачка також зізналась, що її батько до останнього вірив, що в нього народиться син. І коли на світ зʼявился дівчинка – він був дуже здивований.

На прохання аудиторії фанатів Аліна Гросу вирішила показати й свого коханого.

Найкоханішого покажу – пообіцяла Гросу

Втім, замість таємничого чоловіка, з яким побралася декілька тижнів тому, Аліна Гросу показала… рідного татуся.

Батько підійде? – ніби жартома спитала шанувальників артистка

Статний та високий чоловік з короткою стрижкою, у блакитній сорочці та чорному костюмі позував на тлі морських хвиль поряд із зірковою донькою. Якщо б Аліна не повідомила, що це – її батько, можна було б цілком прийняти його… за того самого обранця з весільних світлин.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.