У всього офісу кращий телефон, ніж у неї: Могилевська вразила своєю непримхливістю до розкоші

У всіх речей існує свій строк придатності і важливо за ним спостерігати, адже потрібно відповідати своєму статусу: Чому Наталя Могилевська не могла себе забезпечити новим телефоном раніше?

Телефон зараз це просто необхідна річ для кожного в користуванні. Але не завжди люди купують собі телефони за потребою, для одних це спосіб, щоб звʼязатися з іншими людьми та допомогти собі у побуті, а для інших це спосіб показати свій статок, купуючи дорогий телефон, що разу коли зʼявляється нова версія. Так і Наталя Могилевська вирішила змінити свій пристрій, адже для неї це лише спосіб комунікації, а не привід хизуватися своїми доходами.

Наталя Могилевська поділилася зі своїми підписниками в Instagram, що її колеги сміються з неї, адже у всієї команди співачки телефони кращі ніж у неї. Також колеги по офісу підкреслюють, що якість на телефоні в артистки бажає бути кращою, і таке не припустимо для артистки такого рівня.

Музикантка провела “ревізію” по телефонах своїх колег, які їхали з нею у машині, показуючи все це у своїх сторіз. У всіх включно з водієм Наталі, телефони були на дві, а то й на 3 серії новіші ніж у неї самої. І тут співачка зрозуміла, що саме зараз час для зміни телефону.

Могилевська вразила своєю непримхливістю до розкоші
Могилевська вразила своєю непримхливістю до розкоші

Наталя Могилевська поїхала до магазину техніки та змінила свій старий iPhone 12 на iPhone 15 Pro Max. Зірка зблизька побачила на скільки новий телефон кращий від її старого, з яким вона проходила майже 4 роки поспіль. Хоч цей телефон їй прослужив так довго і дуже полюбився Наталі, вона була рада змінити його на новенький.

Могилевська придбала його ще у 2021 році. Він пройшов з артисткою “вогонь і воду”, побував на фронті, в шпиталях на морі, у горах та всюди її супроводжував.

У своїх соціальних мережах Наталя Могилевська пояснила, що справа не лише в телефоні. Співачка абсолютно не біжить та не розуміє культу брендових речей, нових автівок та найновіших моделей телефонів. Її цінності зовсім в іншому! Вона прагне, щоб її родина завжди була сита та щаслива, а радість життя не в дорогих речах, а в яскравих емоціях та теплих спогадах!

Нові статті

Схожі статті

Український кінематограф втрачає холостяків: як виглядають жінки В’ячеслава Хостікоєва і Тараса Цимбалюка

В українському шоу-бізнесі стає дедалі менше завидних холостяків. Наприклад, красень Тарас Цимбалюк давно у стосунках із білявкою. Свою половинку знайшов і син Хостікоєва та Сумської — Вʼячеслав.

Пластичний хірург прокоментував зміну зовнішності Олега Винника за останні 3 роки: “На його обличчі набряки”

Співак Олег Винник зник з українського шоу-бізнесу майже на 3 роки. Він перестав вести соціальні мережі та не розповідав фанатам про своє життя. За цей час артист дуже змінився зовні.

Ада Роговцева зізналася, що її покійний чоловік Кость Петрович насправді не Степанков: “Щоб вберегти дитину”

Ада Роговцева продовжує радувати свою публіку щирістю та розкішним зовнішнім виглядом, але акторка мала непросту долю - до чого тут її чоловік, якого не стало і як насправді його було звати?

Вся правда вийшла назовні: хто ж насправді ховався за маскою Клавдії Петрівни – їй всього 19 років (ФОТО)

Клавдія Петрівна стала головним загадковим персонажем 2024 та протягом року всі намагались розкрити її особистість і нарешті це сталося - хто ховається за маскою?