“Дякую Всесвіту за наше почуття”: Ольга Сумська “окропила” ніжним словом свого коханого Віталія Борисюка

Акторка Ольга Сумська зізналась в коханні чоловіку Віталію Борисюку в день його народження. Скільки років виповнилось артисту і які ніжні слова знайшла для нього рідна дружина у святковий день?

Акторка українського театру та кіно Ольга Сумська зворушливо привітала коханого чоловіка Віталія Борисюка із його днем народження. Артист відсвяткував його 18 липня. Йому виповнився 61 рік.

В привітальному зверненні до коханого Ольга Сумська ніжно назвала його Вітасиком та додала:

Рідний, з днем народження! Дякую Всесвіту за наше почуття!

Окрім вітальних слів та світлин артистка також оприлюднила у соціальних мережах відео, на якому показала найкращі моменти свята та супроводила цю добірку світлин улюбленою піснею іменинника.

Ольга Сумська привітала Віталія Борисюка з днем народження
Ольга Сумська привітала Віталія Борисюка з днем народження

Ольга Сумська та Віталій Борисюк побралися законним шлюбом 28 років тому. В цьому році подружжя відсвяткували палладієве весілля.

В 2021-му році в Сумської та Борисюка була більш важлива родинна дата: срібне весілля. Тоді закохані вирішили… знов одружитися.

Тоді Ольга Сумська вдягнула весільну сукню, а Віталій Борисюк – святковий костюм.

Особливу увагу привертали обручки для молодят. Вони були незвичайними, прикрашеними дорогоцінними камінчиками. Каблучка Ольги Сумської була з діамантами та цитринами – як символ любові та вірності. Для чоловіка ж артистка обрала обручку з турмаліном (символом чоловічої сили).

До дня народження коханого Ольга Сумська обрала довгу літню сукню з різнокольоровими візерунками. Віталій Борисюк на святкових світлинах зʼявився в повсякденному одязі: жовтій футболці та джинсах.

Зіркове подружжя вирішили провести цей особливий день в обіймах один одного, прогулюючись літніми вулицями. Шанувальники пари в коментарях доєднались до вітань та щирих побажань іменнику. Віталію Борисюку бажали натхнення, багато родинного щастя і, звісно ж – миру.

Нові статті

Схожі статті

Пішла від чоловіка до іншого: як закрутився роман між 48-річною Марічкою Падалко та 47-річним Соболєвим

Марічка Падалко пішла за покликом серця до чоловіка, в якого закохалася майже з першого погляду та розірвала стосунки з попереднім обранцем - як почались стосунки телеведучої 1+1 та Єгора Соболєва?

Не мудрість, а дикість: як наложниці султана Сулеймана запобігали вагітності – так вчила сама Хюррем Султан

Наложниці султана Османської імперії Сулеймана були добре знайомі із мудрощами та оберегами від "цікавого положення". "Один Факт" розповість, які саме засоби використовували султанші.

Стиль “мінімалізм” та “по-багатому”: як виглядає місце 35-річної Ксенії Мішиної, де вона спить щодня

Ксенія Мішина ще ні разу не проводила екскурсію по своїй квартирі, але час від часу можна побачити деякі кімнати в її Instagram - як виглядає оселя акторки?

“Витрачає гроші Павліка”: 30-річна Катя Репяхова зізналась, де бере гроші на свої потреби – “Я все сама”

Катерині Репяховій часто дорікають, що її забезпечує чоловік Віктор Павлік, незважаючи на те, що дівчина має свій блог і магазин, де добре заробляє - чи дійсно це так?