“Я їду на Мальдіви!”: Наталія Могилевська розповіла, що разом зі своєю сімʼєю відправляється у відпустку

Наталія Могилевська повідомила радісну новину - співачка відправляється на відпочинок, а саме на українські Мальдіви та бере з собою чоловіка та доньок. Подробиці.

Українська співачка Наталія Могилевська засвітила свіже фото на своїй сторінці в Instagram. На знімку вона тримає в руці тарілку з фруктами, а її підпис свідчить про майбутню сімейну відпустку.

Могилевська зазначила, що починає приділяти увагу своєму харчуванню, оскільки вони з родиною планують відпочинок та у співачки йде марафон, який вона влаштувала до свого 49-річчя, аби схуднути на 5 кілограмів. Вона не розголошує конкретне місце відпочинку, але підкреслила, що обрала мальовниче місце, яке порівнює з українськими Мальдівами.

Наталія Могилевська розповіла, що їде у відпустку на українські Мальдіви. Фото з Instagram @nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська розповіла, що їде у відпустку на українські Мальдіви. Фото з Instagram @nataliya_mogilevskaya

Наталія також додала, що очікування нової подорожі є особливо приємним часом для неї, особливо як перша справжня відпустка для її дітей та ще й до водойми.

Також Наталія нещодавно заявляла, що через спеку вона не могла насолоджуватися вихідними на дитячому майданчику зі своєю дитиною через шалену спеку. Вона зазначила, що навіть кондиціонер, який працює кілька годин на день через відключення світла, не допомагає врятуватися від жари. Тож тепер зрозуміло, чому артистка вирішила влаштувати таку подорож на Мальдіви.

Наталія Могилевська розповіла, що їде у відпустку на українські Мальдіви. Фото з Instagram @nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська розповіла, що їде у відпустку на українські Мальдіви. Фото з Instagram @nataliya_mogilevskaya

Щоб допомогти своїй родині, Наталія вирішила встановити на терасі спеціальний чан, який буде охолоджувати повітря навколо. Вона показала процес його  встановлення і зазначила, що взимку він також буде використовуватися, але там вже буде гаряча вода. Наталія також показала захоплюючий вид з її тераси на Дніпро, який вражає її кожен раз.

Наталія Могилевська наразі проживає в своєму заміському будинку разом із своїм коханим Валентином. У неї є дві прийомні доньки Софія та Мішель.

Нові статті

Схожі статті

Сайт: З бантиками і букварем: 49-річна Наталія Могилевська показала себе 40 років тому – її мало хто впізнає

Наталія Могилевська в понеділок, 2 вересня – відвела старшу доньку до школи. Урочисті заходи з нагоди Першого дзвоника навіяли їй спогади про власне дитинство. Якою була артистка 40 років тому?

Справжній делікатес до зимової вечері в -10: легкий спосіб, як замаринувати гриби, щоб гості рецепт просили

Мариновані грибочки стануть справжнім делікатесом на святковому столі. Та й просто до вечері їх можна подати. Наступний рецепт допоможе зберегти смачні "дари лісу" на зиму власноруч.

Український кінематограф втрачає холостяків: як виглядають жінки В’ячеслава Хостікоєва і Тараса Цимбалюка

В українському шоу-бізнесі стає дедалі менше завидних холостяків. Наприклад, красень Тарас Цимбалюк давно у стосунках із білявкою. Свою половинку знайшов і син Хостікоєва та Сумської — Вʼячеслав.

Пластичний хірург прокоментував зміну зовнішності Олега Винника за останні 3 роки: “На його обличчі набряки”

Співак Олег Винник зник з українського шоу-бізнесу майже на 3 роки. Він перестав вести соціальні мережі та не розповідав фанатам про своє життя. За цей час артист дуже змінився зовні.