“Так, я йому зрадила”: 57-річна Ольга Сумська назвала реальну причину розлучення з першим чоловіком

Віталій Борисюк не є першим чоловіком в Ольги Сумської, адже до цього акторка була одружена з Євгеном Паперним, але не склалось через одну просту причину.

Українська актриса Ольга Сумська розповіла про причину свого розлучення з першим чоловіком Євгеном Паперним. Вони виховували дочку Антоніну і прожили в шлюбі майже п’ять років. Однак Ольга зустріла у театрі молодого чоловіка Віталія Борисюка і закохалася в нього, ще бувши в шлюбі з Паперним.

Розлучення з Євгеном виявилося нелегким для Ольги Сумської, і не лише через її нове кохання. Вона розповіла, що її перший чоловік зловживав алкоголем, що часто призводило до суперечок. Спочатку вона відчувала провину за почуття до Віталія, але з часом зрозуміла, що їхні стосунки з Паперним вже не були такими, як раніше. Після остаточного розлучення Ольга забрала дочку і переїхала до Віталія.

Ольга Сумська назвала причини розлучення з першим чоловіком Євгеном Паперним
Ольга Сумська назвала причини розлучення з першим чоловіком Євгеном Паперним

Також вона згадала подію, що сталась давно, коли Віктор Борисюк несподівано з’явився у їхній квартирі, де вони жили разом з першим чоловіком і маленькою донькою. Їхнє житло було скромне, двокімнатна квартира, і візит Борисюка пізно вночі спровокував конфлікт, що переріс у справжню бурю емоцій між її теперішнім чоловіком і її колишнім партнером.

Ольга Сумська поділилася, що її 24-річний шлюб з коханим чоловіком Борисюком робить її щасливою, зазначивши, що їхні почуття залишилися стійкими протягом усіх років спільного життя, не дивлячись на всі труднощі, які вони пережили.

Ольга Сумська назвала причини розлучення з першим чоловіком Євгеном Паперним
Ольга Сумська назвала причини розлучення з першим чоловіком Євгеном Паперним

Ольга також згадала, що на початку шлюбу фінансове становище їхньої родини було складним, але це не завадило їм стати батьками. Щодо старшої доньки Тоні, вона зараз мешкає у Москві зі своєю родиною. Іноді Ольгу звинувачують у зв’язках з росією через проживання її дочки в цьому місті. У одному з інтерв’ю акторка не дала однозначної відповіді на питання про наявність російського паспорту у своєї дочки.

Нові статті

Схожі статті

Ви тільки подивіться на її животик: після чуток про вагітність від Кацуріна у 34 Дорофєєва показала все як є

Шанувальники Наді Дорофєєвої вже тривалий час приписують їй вагітність та чи справді артистка стане невдовзі мамою? Обраниця Міши Кацуріна показалсь в образі, який розставив всі крапки над "і".

Тоді він вибрав карʼєру, а не її: як виглядає перша дружина 43-річного Сергія Притули – пройшла любов

Сергій Притула полюбився глядачам за свою щирість, гумор та сімейні цінності, адже навіть після розлучення з першою дружиною шоумен показує приклад того, як потрібно зберігати відносини з колишньою.

З “Холостяка” на лінійку: Григорій Решетнік розсекретив, з дітьми яких зірок ходять в школу його сини

Григорій Решетнік спробував себе в новому амплуа. Із ведучого "Холостяка" він на один день перевтілився у ведучого… шкільної лінійки. Він провів Перший дзвоник у школі, де навчатимуться його сини.

“Ми знайомі 23 роки”: 41-річна Ліза Глінська більше його не приховує – як виглядає чоловік зірки “МастерШеф”

Переможниця та суддя "МастерШеф" Ліза Глінська мала досить багато важких випробовувань за своє життя, доки не знайшла коханого чоловіка - хто він та як виглядає?