Дуже довге волосся під руками, ще й зеленого кольору. Леся Нікітюк викликала фурор своїм виглядом

36-річна Леся Нікітюк проводить літо біля басейнів з прохолодною водою. Нещодавно зірка здивувала соцмережі своїм зовнішнім виглядом. Навіщо Леся пофарбувала волосся під пахвами в… зелений колір?

Зіркова ведуча Леся Нікітюк в свої 36 років любить дивувати суспільство і своїм зовнішнім виглядом, і поведінкою. То вона на сцені з Притулою обіймається, то взагалі їде з Києва подалі – до рідної Хмельниччини. Взяти в руки сапачку та прополоти бурʼян або полити город – це все Лесі Нікітюк по плечу.

А ще вона може майнути в невеличке село Хмельниччини та зробити звідти фотозвіт для соцмереж – з конями та мальовничими навколишніми пейзажами.

Леся Нікітюк відпочила біля басейну
Леся Нікітюк відпочила біля басейну

Днями Леся Іванівна вирішила знов здивувати аудиторію і показала… волосся зеленого кольору під руками. Навіщо вона його пофарбувала?

Насправді, пишні локони, що вибивались з-під рук Нікітюк – їй зовсім не належали. Просто цього дня Леся… ласувала кукурудзою. І зелені кучері під пахвами – теж взяті нею з кукурудзяних качанчиків. Так би мовити – задля повноти зіркового образу.

В добірці світлин від Лесі Нікітюк можна побачити й сам качан кукурудзи. Свіжезварений, яскраво-жовтий та зі шматочком вершкового масла — він виглядає дуже апетитно і по-літньому.

Леся Нікітюк здивувала соцмережі зовнішнім виглядом
Леся Нікітюк здивувала соцмережі зовнішнім виглядом

Поточний літній сезон Леся Нікітюк розпочала ще в травні. Тоді дівчина відправилась до Одеси разом зі своїм песиком Рафіком і показала, як вони з пухнастим улюбленцем подорожують чорноморським пляжем. Крім того, Нікітюк пригадала історію з далекого дитинства. Її мама заради того, щоб влітку привезти доньку на море – цілий рік збирала гроші на цю поїздку. По приїзді в місто вони жили на Лузанівці у “врємянці” – в місцевої мешканки Діни. Щоранку разом з мамою маленька Леся ходила стежкою на пляж, щоб скупатися.

Спогади про одеський відпочинок, варену кукурудзу, теплий пісочок та Чорне море назавжди закарбувались в памʼяті знаменитої білявки.

Нові статті

Схожі статті

Сайт: З бантиками і букварем: 49-річна Наталія Могилевська показала себе 40 років тому – її мало хто впізнає

Наталія Могилевська в понеділок, 2 вересня – відвела старшу доньку до школи. Урочисті заходи з нагоди Першого дзвоника навіяли їй спогади про власне дитинство. Якою була артистка 40 років тому?

Справжній делікатес до зимової вечері в -10: легкий спосіб, як замаринувати гриби, щоб гості рецепт просили

Мариновані грибочки стануть справжнім делікатесом на святковому столі. Та й просто до вечері їх можна подати. Наступний рецепт допоможе зберегти смачні "дари лісу" на зиму власноруч.

Український кінематограф втрачає холостяків: як виглядають жінки В’ячеслава Хостікоєва і Тараса Цимбалюка

В українському шоу-бізнесі стає дедалі менше завидних холостяків. Наприклад, красень Тарас Цимбалюк давно у стосунках із білявкою. Свою половинку знайшов і син Хостікоєва та Сумської — Вʼячеслав.

Пластичний хірург прокоментував зміну зовнішності Олега Винника за останні 3 роки: “На його обличчі набряки”

Співак Олег Винник зник з українського шоу-бізнесу майже на 3 роки. Він перестав вести соціальні мережі та не розповідав фанатам про своє життя. За цей час артист дуже змінився зовні.