Неочікувано повернулась на сцену після 7 років паузи: Гайтана розповіла, як змінилась протягом карʼєри

Зірка 2000 років Гайтана швидко здобула популярність, але так само швидко її втратила: куди зникла співачка та чому взяла творчу паузу? Подробиці.

Українська співачка Гайтана продовжує творчу кар’єру, яка почалась у 90-х роках, коли вона виступала на дитячому конкурсі “Фант-лото “Надія”” і здобула третє місце. Цей успіх відкрив їй двері до ансамблю “Альтана”, де вона співпрацювала з композитором Володимиром Бистряковим. Під його керівництвом вона приймала участь у записі музики для мультфільмів та виконувала бек-вокали для таких відомих артистів того часу, як Ірина Білик та інші.

У 2000-х роках Гайтана завоювала популярність, привертаючи увагу своєю оригінальністю в музиці та виглядом, який відзначався в той час. Вона стала однією з найцікавіших виконавців того періоду. Проте пізніше співачка вирішила зробити собі перерву у кар’єрі, що тривала семирічну. Вона навіть розірвала контракт із музичним холдингом Lavina Music, відчинивши новий етап у своєму житті і творчості.

Гайтана розповіла, куди зникла з українського шоу-бізнесу та чому повернулась
Гайтана розповіла, куди зникла з українського шоу-бізнесу та чому повернулась

Зараз Гайтана повертається до сцени з новими творчими проєктами та музичними ідеями, прагнучи знову зайняти високі позиції в рейтингах популярності. Її багаторічний досвід і накопичена майстерність обіцяють цікаві і яскраві музичні розвитки в майбутньому.

Гайтана, українська співачка, здобула популярність у 2000-х роках завдяки співпраці з музичним холдингом Lavina Music, що дозволило їй випустити два альбоми. У 2007 році її пісня “Шаленію” стала одним із найбільш помітних хітів у її кар’єрі. П’ять років потому, у 2012 році, Гайтана представляла Україну на Євробаченні, але її участь супроводжував скандал через звинувачення у плагіаті. Незважаючи на це, вона виступила з піснею в Баку, де Україна посіла 15-те місце, набравши 65 балів.

Гайтана розповіла, куди зникла з українського шоу-бізнесу та чому повернулась
Гайтана розповіла, куди зникла з українського шоу-бізнесу та чому повернулась

Щодо особистого життя, Гайтана завжди була обережною щодо його відкритості. Вона стала відомою завдяки стосункам з продюсером Едуардом Клімом, з яким розлучилась у 2015 році. У липні 2017 року виконавиця народила доньку Ніколь. Хоча публічне життя співачки завжди відбувалося на відкритих майданчиках, її особисте життя залишалося виключної приватності. Вона конфіденційно одружилася зі звукорежисером Олександром Смартом, і хоч їхнє подружнє життя виявилося досить успішним, подробиці він не розголошував публічно.

Гайтана розповіла, куди зникла з українського шоу-бізнесу та чому повернулась
Гайтана розповіла, куди зникла з українського шоу-бізнесу та чому повернулась

Гайтана час від часу ділиться фотографіями своєї доньки і рідко — зображеннями разом із чоловіком. Інтерв’ю з Олександром розкрило, що їхнє знайомство відбулося багато років тому, коли він перебував у Києві на зйомці і випадково зустрів Гайтану, що послужило початком їхнього подальшого спілкування. За даними ЗМІ, сім’я співачки, ймовірно, проживає в Швейцарії.

Внаслідок тривалої творчої паузи, Гайтана прийняла рішення відступити від шоу-бізнесу для того, щоб приділити більше часу своїй родині. Однак у 2023 році вона повернулася до музичної сцени з новим альбомом “Сонце в тобі”, який включав десять нових композицій, записаних після 2014 року. Після припинення співпраці з Lavina Music, Гайтана здобула права на свою музичну творчість.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.