Син хоче у спорт, а донька полюбляє творчість: Олена Кравець розповіла, ким мріють стати її діти-двійнята

Олена Кравець поспілкувалась у соцмережах із шанувальниками і відповіла на питання. Колишня акторка гумористичного шоу "Вечірний квартал" розповіла, ким хочуть стати її молодші діти, коли виростуть.

Екс-акторка гумористичного шоу “Вечірній квартал” Олена Кравець поза екранами – звичайна жінка. Вісім років тому, в серпні 2016 року, Олена Кравець стала багатодітною мамою. Зірка гумору народила двійнят – Катрусю та Іванка.

В цьому році молодшим сину та доньці Олени Кравець виповниться по 8 рочків. Їх зіркова мама не часто ділиться у соцмережах спільними фото. Однак останнім часом молодшенькі стали зʼявлятись у мами на сторінці регулярно. Прихильники творчості акторки мають можливість бачити кадри з літнього відпочинку, відео з Іванком у авторській програмі Кравець “Вдома поговоримо” на Youtube та багато інших родинних моментів.

В Stories Instagram Олена Кравець у вільний час відповідає і на цікаві питання стосовно молодших дітей. Зокрема, артистка повідомила, ким в майбутньому хочуть стати Іванко та Катруся. Один з користувачів спитав у знаменитості – ким саме мріють стати її діти-двійнята?

На це Кравець відповіла, що Іванко хоче стати відомим футболістом. Мрія Катрусі Кравець – реалізувати себе в творчості – стати художницею та дизайнером інтерʼєрів.

Олена Кравець розповіла, ким хочуть стати її молодші діти
Олена Кравець розповіла, ким хочуть стати її молодші діти

Олена Кравець народила молодших дітей-двійнят в зрілому віці, у 39 років. Зараз нащадки зірки радують знамениту маму своїми досягненнями та патріотизмом. Втім, клопоту з двійнятами теж вистачає.

Дітлахи в своєму віці – непосидючі і іноді засмучують маму. В минулому році, наприклад – Катруся каталася на самокаті, впала з нього та отримала травму. Через перелам руки дівчинці провели серйозну операцію, що змусило серйозно похвилюватись її батьків.

Олена Кравець зізнавалась, що виховання дітей – це неймовірно тяжко. З ними доводиться дорослішати, але в той же час двійнята стали для неї справжньою втіхою в сучасному складному світі.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.