Ольга Сумська вийшла в світ у волошковій сукні-пончо з жовтою бахромою вартістю 9 тисяч гривень (ФОТО)

Акторка Ольга Сумська прийшла на світський захід в Одесі у розкішній сукні волошкового кольору від українського бренду Mint. Вартість наряду – декілька тисяч гривень.

У суботу, 20 липня, акторка Ольга Сумська показалася на урочистому заході. Він був присвячений закриттю Одеського кінофестивалю в Києві.

Артистка обрала для світського рауту розкішну та довгу волошкову сукню-пончо, виготовлену із натурального шовку. Краї рукавів та поділу в зірковому наряді оздоблені жовтою довгою бахромою. Відповідне відео із заходу Ольга Сумська оприлюднила на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Основний образ артистка доповнила туфлями жовтого кольору на високих підборах. Також вона підібрала до вечірнього наряду клатч, прикрашений малюнком яскравих літніх квітів – соняшниками.

Сукня-пончо, в якій Ольга Сумська зʼявилася на світському заході – створена українським брендом одягу Mint. На офіційному сайті виробника ця модель є в наявності. Її вартість складає трохи менше, ніж 9 тисяч гривень. Точна ціна сукні, як в Ольги Сумської: 8750 гривень.

Mint – український бренд шовкового одягу, який пропонує українкам одяг модних і зручних фасонів. Продукція цього виробника відрізняється бездоганною якістю та ідеальною посадкою.

Компанія “Mint” має власне ательє, де шиють одяг за індивідуальними параметрами замовника. Кожна колекція модного бренду – це поєднання останніх модних тенденцій з ніжністю та легкістю повсякденного стилю.

Власники компанії розповідають, що її створення почалось із мрії. Вони бажали створити ідеальний шовковий топ з ніжного натурального матеріалу. Він повинен був мати комфортну довжину і пристойний виріз в області декольте.

Згодом “Mint” перетворився на справжню філософію жіночності, ніжності і грайливості.

Головне правило виробника на сьогоднішній день – це створювати лише ті речі, які хочеться носити із задоволенням.

Ольга Сумська в сукні-пончо від українського бренду Mint
Ольга Сумська в сукні-пончо від українського бренду Mint

І це дійсно так. Шовкова сукня “Бахрома” від “Mint” чудово доповнила творчий образ української Роксолани на світському заході з нагоди закриття Одеського кінофестивалю. Вона стала справжнім символом жіночності та української ідентичності.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.