Віктор Павлік показав, як живе його 84-річна мама і назвав розмір її пенсії: скромні умови, але їй вистачає

Народний артист України Віктор Павлік показав, як виглядає його рідна мама. Олександрі Григорівні – 84 роки. Жінка живе в скромних умовах у містечку Теребовля на Тернопільщині.

Український співак Віктор Павлік нещодавно показав рідну матусю. Жінка, завдяки якій на світ народився майбутній відомий артист – живе на Тернопільщині. Олександрі Григорівні вже 84 роки і вона попри маленьку пенсію — зовсім не хоче, щоб знаменитий син їй допомагав.

Віктор Франкович завітав в гості до матусі у селище Теребовля і показав у соцмережах хатинку, де мешкає жінка. Житло в старенької пенсіонерки – доволі скромне. Така собі звичайнісінька хатинка, оформлена в автентичному українському стилі. Всередині стіни будинку побілені, а вхід на горище облаштований драбиною та сходинками з натуральної деревини.

Віктор Павлік та його мама, Олександра Григорівна
Віктор Павлік та його мама, Олександра Григорівна

Віктор Павлік показав, як зовні зараз виглядає його 84-річна мама. Співак вразив мережі неймовірною схожістю з цією жінкою. Артист розповів, що іноді – допомагає мамі фінансово. Хоча Олександра Григорівна – проти такої допомоги. Вона не хоче приймати кошти від рідних людей. І це – незважаючи на те, що пенсія у жінки – більш ніж скромна.

За словами Віктора Павліка – його мама щомісячно отримує від держави суму в розмірі… 1300-1500 гривень. Кожен місяць Олександра Григорівна витрачає близько 800 гривень на оплату комунальних послуг. Ще близько двохсот гривень в матусі співака йде на продукти харчування (хліб, молоко, масло та солодощі до чаю).

Віктор Павлік з мамою
Віктор Павлік з мамою

Співак розповів, що його маму зараз зовсім не цікавлять гроші. В її віці невеличкі суми коштів цілком задовольняють потреби старенької. Зі своєї пенсії Олександра Григорівна витрачає близько 100-200 гривень на оплату телефону та їжі.

Цих грошей, за словами співака – їй цілком вистачає. І хоча він дуже хоче допомагати мамі – вона відмовляється від будь-якої допомоги. Хоча й добре знає про великі заробітки знаменитого сина.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.