“А тут не зрозуміло?”: Аліна Гросу показала свої форми вище талії і зізналася – вони натуральні чи зроблені

Аліна Гросу запамʼяталась українцям ляльковою зовнішністю. Красуня замиловувала аудиторію своїми виступами на сцені. Зараз дівчина виросла. І тепер у соцмережах може поспілкуватись на дорослі теми.

Аліна Гросу з дитячих років радувала прихильників милими дитячими пісеньками. Гарна зовнішність, чарівний голос та вміння подати себе на сцені допомогли цій дівчинці стати популярною.

Маленька Аліна Гросу вже давно виросла. Зараз співачці 29 років і тем для обговорення, окрім творчості, в її житті побільшало. Наприклад, нещодавно Аліна влаштувала сеанс відповідей на запитання на своїй сторінці в Instagram. Користувачі цікавились коханим чоловіком артистки, а ще – питалися, чи натуральні в неї форми в області декольте і чи не робила співачка пластику.

Аліна Гросу із задоволенням відповіла на запитання аудиторії прихильників.

А тут не зрозуміло? – відповіла питанням на питання виконавиця і супроводила свою Stories яскравою світлиною і червоній сукні.

За словами Аліни, вона – одна з небагатьох дівчат з шоу-бізнесу, в яких усе своє, натуральне. Співачка зазначила, що натуральність форм – це, напевно, в неї родинна привілея, що передається у спадок, від мами до доньки.

Аліна Гросу розповіла, чи натуральні в неї форми
Аліна Гросу розповіла, чи натуральні в неї форми

Також Гросу зазначила, що їй самій дуже подобаються натуральні форми. І неважливо – який розмір вони мають, великий або маленький.

Аліна Гросу декілька тижнів тому поділилась радісною новиною. Артистка змінила соціальний статус та вдруге вийшла заміж. Особистість чоловіка вона ретельно приховує, однак пильні користувачі вже давно здогадались, що це – росіянин Роман Полянський.

Аліна Гросу будувала з ним відносини до 2022 року. Після початку повномасштабного вторгнення актор поїхав назад, до росії. Про подальший розвиток стосунків з Гросу до останнього часу нічого відомо не було.

До речі, на кінець липня 2024 року в Аліни Гросу запланована премʼєра нової пісні “Малинові вуста”. Її анонс співачка зробила на своїй сторінці в Instagram.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.