Стала на голову і поставила Мережу “на вуха”: Як Тіна Кароль побила всі рекорди за спортивною підготовкою?

Це під силу точно не кожному, навіть не всі спортсмени зможуть повторити, вміння Тіни Король: Як артистці вдається так вправно виконувати такого роду прийоми та почуватись комфортно?

Йога – це фізичні вправи які спрямовані не лише на нарощення м’язів, а й на зростання духовності. Ці практики скеровують правильне дихання, силу та спритність. Існує декілька видів йоги, а їх число коливається від основних чотирьох до 10-12 рівнів. Який з них обрала Тіна Кароль ?

Тіна Кароль вразила шанувальників своїм хобі. Співачка показала у соціальних мережах чим займається у вільний від роботи час та як вдосконалює свою фігуру. Повторити зможе не кожен, адже це не прості тренування у спортивній залі, а дійсно надважкий рівень навантаження.

На що здатна Тіна Кароль?

Українська зірка вже не вперше показує свої здібності у йозі і кожного разу все більше вражає своїми досягненнями у цьому спорті. Дивлячись на співачку можна помітити, що під час усіх прийомів вона почуває себе досить комфортно та з легкістю може виконувати різноманітні вправи, які під силу не кожному.

Тіна Кароль побила всі рекорди за спортивною підготовкою
Тіна Кароль побила всі рекорди за спортивною підготовкою

Тіна продемонструвала стійку на голові і розповіла, що займається найскладнішим рівнем йоги, який має назву – аштанга. Артистка не лише вправно стояла на голові, а й показала вищий рівень розтяжки, так зможуть точно не всі!

Під відео, де Тіна стоїть на голові багато коментаторів навіть не впізнали її. На початку видно, як співачка поставила телефон, але пізніше вона повернулась лицем в іншу сторону, а  підписники почали жартувати що це не Тіна. Проте в наступних відео, артистку було видно повністю у кадрі і тут вже не посперечаєшся.

Тіна Кароль побила всі рекорди за спортивною підготовкою
Тіна Кароль побила всі рекорди за спортивною підготовкою

Тіна тримає високий рівень, адже встигає все і всюди, вона постійно розвивається, пише пісні, активно веде соціальні мережі, колаборує із різними артистами, знімається у відео із багатьма блогерами, а тепер ще й займається найвищим рівнем йоги.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.