Аллу, Соломію і Марічку не впізнати: зірки 1+1 Мазур, Вітвіцька та Падалко показали себе на дитячих фото

Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко та Алла Мазур – зірки новин з "1+1" які колись були маленькими. Як вони виглядали тоді? "Один Факт" підготував добірку світлин з маленькими українськими ведучими.

Знамениті жінки, яких зараз знає вся країна – колись теж були дітьми. Деякі з них й досі зберігають в своїх родинних альбомах світлини з далекого дитинства. І діляться ними у соціальних мережах з українцями. Як в дитячі роки виглядали Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька та Алла Мазур? Пропонуємо добірку світлин нижче.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька в дитинстві дуже стидалася свого імені. Воно було рідкісним та не завжди сприймалось іншими дітьми. Більш того, її навіть висміювали. І тому дівчинка іноді називала себе Тетяною.

Соломія Вітвицька в дитинстві разом з мамою та татом
Соломія Вітвицька в дитинстві разом з мамою та татом

В шкільному та дошкільному віці Соломія була схожа на тата. Але потім переросла і стала помічати в собі більше маминих рис. Ось як виглядала маленька Соломія. Тут вона сидить на руках в мами і тата. Дівчинка ще зовсім маленька, але у погляді вже помітний сталевий характер.

Алла Мазур

Алла Мазур також береже спогади з дитинства у чорно-білих фотографіях. Одного разу ведуча з “1+1” оприлюднила у соціальних мережах фото з новорічних свят. На ньому маленька Аллочка в костюмі Снігуроньки стоїть під ялинкою.

Маленька Алла Мазур в костюмі Снігуроньки
Маленька Алла Мазур в костюмі Снігуроньки

Мазур пригадала, що роль снігової красуні їй довірили у другому чи третьому класі. Дівчинка тоді добре підготувалась та вивчила велетенський вірш. Однак за день до виступу усвідомила – в неї немає костюму. В той час ніяких магазинів дитячого одягу не було. Замовити костюм Снігуроньки в майстрині вони з мамою не встигли.

Алла Мазур згадала, що заснула тоді зі сльозами на очах. Але вже на ранок відчула себе справжньою принцесою. Адже мама встигла після роботи зшити найкращий новорічний костюм.

Марічка Падалко

Зворушливе дитяче фото показала і телеведуча Марічка Падалко. Дівчинка на цій світлині вже перейшла в другий або третій клас.

Марічка Падалко в дитинстві
Марічка Падалко в дитинстві

Ведуча розповіла, що отримала ці чарівні світлини завдяки дівчині, яка навчалась разом з нею в паралельному класі. Через багато років вони випадково зустрілись і Марічка змогла отримати спогади зі свого дитинства, зафільмовані на фото.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.