Відголосок свого батька: Де проживає та чим займається 15-річний син Тіни Кароль – Веніамін у неї один

Після втрати чоловіка, тяжко виховувати сина самотужки, але Тіна Кароль, мужньо тримається не звертаючи уваги на усі перешкоди: Як виглядає та чим займається її єдиний син Веніамін Огір ?

Історія кохання однієї із найвідоміших українських артисток, досить сумна та вельми зворушлива. У 2008 році в продюсера Євгена Огіра та співачки Тіни Кароль народився син Веніамін. Цю пару брали у приклад та навіть називали однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Проте у 2008 чоловік Тіни помер і найрідшою людиною в житті співачки став її єдиний син, якому на сьогоднішній день вже 15 років, в ньому вона завжди бачитиме свого коханого. На момент втрати батька від невиліковної хвороби, хлопчику було лише 4 роки.

Де проживає та чим займається 15-річний син Тіни Кароль – Веніамін
Де проживає та чим займається 15-річний син Тіни Кароль – Веніамін

Веніамін навчається вже дуже багато років у Великій Британії. За словами співачки, він надзвичайно розумний хлопець, якій слідкує за своїм навчання та намагається завжди тримати високу планку.

Багато питань ставили жінці на рахунок сина, але вона рідко відповідала, адже намагалась тримати їх з сином особисте життя поза камерами.

Тіна назвала свого сина “суперпрофесором” та не приховала, що хоче аби син був ерудований та дуже на цьому наголошує. Співачка розповіла, що Веніамін знає 3 мови окрім рідної української та хоче, щоб він міг ними вільно володіти. А також “муштрує” його, щоб  і математика теж була на рівні, хоча сама артистка не дуже любила цей предмет.

Де проживає та чим займається 15-річний син Тіни Кароль – Веніамін
Де проживає та чим займається 15-річний син Тіни Кароль – Веніамін

Веніамін зараз навчається у школі Repton Preparatory school, а проживає юнак в українській родині у Лондоні.

Веніамін не лише навчається та намагається бути лідером у знаннях серед однолітків, він також розвивається поза школою та намагається не відставати від матері й тримати своє тіло у формі. Хлопець займається українським народним танцем гопаком та фехтуванням. Також син пішов і у музичний напрям і шукає себе у грі на барабанах та захоплюється грою на фортепіано. Одразу видно, що хлопець шукає себе та намагається зайняти себе багатьма заняттями. Це досить складно, але він тримає рівень мами та займається особистим саморозвитком.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.