“Болюча тема”: Алла Кудлай висловилась про свою 37-річну похресницю Каменських. Чи спілкуються вони зараз?

Народна артистка України Алла Кудлай вперше за довгий час заговорила про свою похресницю Анастасію Каменських. Чи спілкується вона з нею зараз? І чому не хоче коментувати приватне життя зірки?

Народна артистка України і відома українська співачка Алла Кудлай поділилась емоціями щодо своєї похресниці. Давно відомо, що ця артистка стала хрещеною мамою для Анастасії Каменських. Чи спілкуються вони зараз і які взагалі відносини в хрещеної мами зі своєю похресницею?

Днями під час відвертої розмови з інтервʼюеркою Аліною Доротюк Алла Кудлай вперше за довгий час заговорила про свою зіркову хрещеницю. Під час спілкування співачка відреагувала на питання про Настю доволі різко.

Алла Кудлай зізналась, що ця тема в наш час для неї є досить болючою. Зокрема, артистка зазначила – в складні для України часи вона відмовляється будь-що коментувати про свою хрещену доньку. Також виконавиця зазначила, що російськомовний репертуар Насті Каменських – це виключно її справа. І до її пісень сама Алла Петрівна жодного відношення не має.

Алла Кудлай розповіла про спілкування з похресницею Каменських
Алла Кудлай розповіла про спілкування з похресницею Каменських

Алла Кудлай наголошувала в розмові на тому, що зараз вона вкрай рідко спілкується з Анастасією Каменських. Втім, причин охолодження в стосунках називати не стала.

Можна я не буду на це відповідати? – відповіла питанням на питання Алла Кудлай.

Співачка також розповіла, що зараз тема спілкування та й взагалі родинних відносин із Каменських для неї є дуже неприємною.

Не хочу і все – розставила усі крапки над “і” легенда української сцени, не ставши відповідати на незручні питання щодо похресниці.

Алла Кудлай не оминула увагою і свої стосунки із кумою та мамою Насті, Лідією Каменських. Тут, навпаки – між жінками збереглися теплі та дружні відносини. Вони спілкуються та підтримують дружній звʼязок.

Так, з Лідою спілкуємося. Іноді – повідомила Кудлай.

Незважаючи на охолодження стосунків з хрещеною донькою, в Алли Кудлай є, з ким поспілкуватись, окрім Каменських. Зокрема, зірка української естради зараз дуже тішиться дружбою зі своїм колегою та співаком Павлом Зібровим. Артисти тепло спілкуються один із одним, ходять в гості. Кудлай добре знайома із дружиною Зіброва, Мариною і тепло відзивається про неї.

Алла Кудлай розповіла про свої відносини з Каменських
Алла Кудлай розповіла про свої відносини з Каменських

За словами виконавиці – вона сама часто дзвонить подружжю Зібрових, щоб просто потеревенити на різні теми по телефону.

Нові статті

Схожі статті

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.

Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.