Ектор Хіменес-Браво став дідусем і показав новонароджених внучат: “Я приймав пологи. Це було не легко”

Декілька тижнів тому відомий кухар Ектор Хіменес-Браво приголомшив суспільство новиною. Він повідомив, що невдовзі стане… дідусем. І ось, довгоочікувана подія сталась. Хто народився в Ектора?

Пройшло декілька тижнів з того моменту, як шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідомив про те, що невдовзі в нього народяться… внучата. Ця новина стала для багатьох його прихильників справжнім дивом і несподіванкою. Всім відомо, що в 52-річного Хіменес-Браво немає ані дружини, ані власних дітей. Звідки ж тоді взятися онучатам?

Ектор розповів про це трохи згодом. Вагітною виявилась… його улюблена собачка Лупіта.

Батьком я поки що не став, проте… – загадково зазначив тоді Ектор Хіменес-Браво.

Через декілька тижнів довгоочікувана подія в житті відомого українського шеф-кухаря таки сталася. Ектор вперше в житті прийняв пологи та поділився емоціями з цього приводу у соціальних мережах.

Ектор Хіменес-Браво розповів, в кого прийняв пологи
Ектор Хіменес-Браво розповів, в кого прийняв пологи

Я вперше приймав пологи – повідомив учасник проєкту “МастерШеф”. – Це було зовсім не легко

Хіменес-Браво також розповів, що йому, як починаючому акушеру – було дуже лячно. Він боявся щось зробити не так. Однак пологи пройшли успішно і пухнаста улюблениця зіркового кухаря почувається добре.

Ектор Хіменес-Браво та його собачка Лупіта
Ектор Хіменес-Браво та його собачка Лупіта

Суддя проєкту “МастерШеф” вирішив не приховувати новонароджених немовлят та відразу показав їх численній аудиторії підписників. Хіменес-Браво зазначив, що попри всі труднощі його Лупіта стійко та добре трималася. Після пологів кулінар навіть встиг погодувати новонароджених цуценят.

Ектор розповів шанувальникам, що йому було доволі цікаво спостерігати за Лупітою. Вона, як турботлива матуся — відразу почала облизувати своїх дитинчат, обнюхувала їх та підпускала до себе.

Зараз вона просто не відходить від них і я теж – зазначив щасливий “дідусь”.

Публікація Ектора Хіменес-Браво сподобала багатьом його шанувальникам. Свої вітання господарю Лупіти залишили і відомі особистості: Надія Матвєєва, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.