Без макіяжу і манікюру: Ада Роговцева показала фото зі своїм покійним чоловіком – “20 років живу без Кості”

87-річна Ада Роговцева у соцмережах поділилась рідкісними світлинами зі своїм чоловіком, Костем Петровичем Степанковим. Якою була Ада Миколаївна в молоді роки, коли її чоловік ще був поряд з нею?

Ада Миколаївна Роговцева прожила в шлюбі зі своїм єдиним чоловіком Костянтином Степанковим 46 років. Він був викладачем в акторському ВИШі, де молода Ада навчалась. Там вони вперше і познайомились.

Блакитноока дівчина відразу сподобалась Костянтину Петровичу. Однак Ада вже в студентські роки була гордою і не хотіла повʼязувати своє життя із жонатим чоловіком. Так, Степанков на той момент був одружений. Він був статним та вродливим чоловіком і подобався багатьом однокурсницям Ади Роговцевої.

Невдовзі майбутня артистка українського театру зрозуміла, що теж закохалася. Зупинити почуття закохані не змогли. Кость Петрович заради Роговцевої зважився на розлучення. Вони одружилися та прожили разом декілька десятиліть.

В шлюбі було різне. Як зізнавалась пані Ада – вони добре розуміли один одного. Та й творча професія їх повʼязала на все життя. На думку Роговцевої – саме ці два фактори зіграли головну роль в тому, що вони з чоловіком прожили так довго.

Ада Роговцева завжди зверталась до коханого чоловіка з повагою. Акторка називала його “мій Кость Петрович”. І не тільки тому, що він був на 11 років старший від неї. Артистка дійсно поважала Степанкова за його талант і великі знання в сфері акторської майстерності. В професії для неї Костянтин Степанков був справжнім мудрим вчителем.

Незважаючи на професійні досягнення, родина Роговцевої та Степанкова жила небагато. Їх сімейне щастя було зруйноване після того, як чоловікові поставили діагноз “туберкульоз”. Попри важку хворобу дружина його не кинула. Її кохання допомогло подолати недугу.

Костянтин Степанков пішов з життя у віці 76 років, у 2004 році. Він залишив свою Аду на самоті, та вона все ж змогла віднайти в собі сили жити далі. І навіть написала книгу “Мій Костя”, в якій ділилась подробицями про особисте та біографічною інформацією про кохання усього свого життя.

22 липня 2024 року виповнилось рівно 20 років з того моменту, як Кость Петрович відійшов у засвіти. Ада Роговцева памʼятає цей роковий день й досі. З нагоди роковин смерті артистка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram стару світлину. На ній вони з Костянтином Степанковим – ще зовсім молоді.

Ада Миколаївна – така ж усміхнена і з тою ж короткою стрижкою куштує якусь страву з металевої миски. Кость Петрович, як справжній чоловік та голова родини — турботливо підтримує миску рукою.

Імовірно, фото подружжя було зроблене десь на природі, на відпочинку. Адже в кадрі помітний край туристичної палатки.

Двадцять років живу без Кості – із сумом повідомила Ада Роговцева.

Акторка українського театру та кіно зауважила, що Степанков завжди був старшим від неї. А тепер – старшою від нього стала вона сама. Старшою на цілих 11 років…

Ада Роговцева зізналась, що зараз живе за двох. І пропускає життя через два серця – власне і Костине.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.