“Але потім я знову його заблокую”: 54-річна Ірина Білик розповіла про примирення з екс-чоловіком Коляденком

Скільки б разів Ірина Білик не сварилась із Дмитром Коляденком, все одно вона поверталась до нього - невже зіркове екс-подружжя возз'єдналось та буде разом?

У Києві відбувся сольний концерт Ірини Білик, на якому вона запросила багато своїх зіркових друзів для спільного виконання пісень. Однак особливим сюрпризом для глядачів стала несподівана поява на сцені шоумена Дмитра Коляденка, з яким нещодавно Ірина мала конфлікт та припинила спілкування. Незважаючи на це, вони показали жартівливе примирення, підкріпивши його обіцянкою, що співачка заблокує його знову після концерту.

День народження Дмитра, який випадав на 22 липня, став приводом для Ірини публічно привітати його із 53-м днем народження, опублікувавши архівну фотографію, де вони зображені в елегантних образах.

Ірина Білик розповіла про примирення з Дмитром Коляденком. Фото з Instagram @bilyk_iryna
Ірина Білик розповіла про примирення з Дмитром Коляденком. Фото з Instagram @bilyk_iryna

Ірина Білик і Дмитро Коляденко розлучилися давно, проте продовжували підтримувати контакт, з’являлися разом на публіці, що породжувало чутки про можливе відновлення їхніх романтичних стосунків.

Однак жодна зі сторін не підтверджувала цих чуток. Тож нещодавно Дмитро Коляденко заявив, що вони з Іриною Білик мають розбіжності, через що вирішили припинити спілкування.

Ірина Білик розповіла про примирення з Дмитром Коляденком
Ірина Білик розповіла про примирення з Дмитром Коляденком

У травні 2024 року Дмитро Коляденко оголосив про остаточне завершення відносин з Іриною Білик. Шоумен розповідав, що намагався розірвати зв’язки з минулим і рухатися вперед. Він підкреслював, що відмовляється від прив’язаності до колишньої дружини, наголошуючи, що їхній шлях різний.

Ірина Білик розповіла про примирення з Дмитром Коляденком
Ірина Білик розповіла про примирення з Дмитром Коляденком

Шоумен пояснив, що хоч вони були друзями протягом 15 років, але він не може продовжувати зберігати стосунки, аналогічні тим, що мають подружки. Він закликав поставити крапку у їхніх відносинах, висловивши вдячність за минуле і рішучість йти далі. Але як ми бачимо, все тимчасово та пара відновила своє спілкування, чи будуть це стосунки з романтичним підтекстом чи лише дружні – залишається невідомим.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.