Стиль першокласниці: Тіна Кароль в сукні за 136 тисяч гривень помірялася красою з Клавдією Петрівною

Тіна Кароль показала себе поряд із найтаємничішою особою сучасності. На зустріч з Клавдією Петрівною вона вдягла класичну сукню міні від французького бренду Balmain Paris вартістю 136 тисяч гривень.

Українська ікона стилю Тіна Кароль вже давно дивує суспільство вартістю своїх нарядів. Гардероб цієї тендітної жінки складається з витончених суконь, класичних костюмів, повсякденних джинсів та сорочок.

Кожен вихід Тіни Кароль в світ — справжня подія, під час якої прихильникам артистки доводиться гадати, в якому ж наряді вона зʼявиться цього разу, до якого бренду він належатиме та скільки буде коштувати?

Неодноразово Тіна Кароль показувала себе в стильному одязі від французького бренду “Balmain”. Французький дім модного одягу був заснований модельєром Пьєром Бальменом у Парижі в 1945 році. Серед відомих клієнтів цього модного будинку були Марлен Дітріх, Бріжит Бардо, Дженіфер Джонс, Софі Лорен, Вівьєн Лі та інші.

Тіна Кароль також опинилась в переліку зіркових замовниць одягу від “Balmain”. Цього разу співачка вийшла в світ у сукні міні цього виробника.

Структурна та витончена сукня виконана в класичному стилі та чорному кольорі. Виконано оздоблення золотими гудзиками та коміром контрастного білого кольору. Зовні наряд, як у Тіни Кароль – нагадує шкільну форму для дівчат.

Вартість моделі: $3290, що в еквіваленті української валюти становить 136 тисяч гривень. Та зараз виробник пропонує придбати сукню з гарною знижкою у 40% – всього лише за $1974 (приблизно 82500 гривень).

Тіна Кароль обрала сукню французького бренду “Balmain” задля творчої зустрічі з однією з найтаємничіших зірок сучасного шоу-бізнесу, Клавдією Петрівною.

Тіна Кароль і Клавдія Петрівна зробили спільне фото на памʼять
Тіна Кароль і Клавдія Петрівна зробили спільне фото на памʼять

Сама Клавдія Петрівна прийшла в гості до Тіни Кароль у вечірній сукні кольору індіго та капелюсі в тон їй. Обличчя зірки ховалось під карнавальною маскою. Втім, це не завадило двом чарівним жінкам зробити спільне фото на памʼять.

Нові статті

Схожі статті

Осінь 2024 дасть про себе знати: синоптик розповіла, коли в Україні зміниться погода і де пройдуть зливи

Українська синоптикиня Наталія Діденко дала новий прогноз погоди на найближче майбутнє. На своїй сторінці у Facebook вона повідомила, коли осінь дасть про себе знати і в яких регіонах похолоднішає.

Найрідніші люди стали чужими: що не поділили сестри Ольга і Наталія Сумські, що старша навіть не вітається

Наталія та Ольга Сумські – дві рідні сестри, що народилися в акторській родині. Однак через конфліктну ситуацію вони припинили між собою спілкуватися. В чому ж причина?

Схоже, окремо їм навіть краще, ніж разом: Дантес і Дорофєєва після розлучення виглядають надто щасливими

Дантес і Дорофєєва були в шлюбі 7 років, але все скінчилось, через те, що вони покохали інших - як змінилось життя артистів після розлучення та хто їхні другі половинки зараз?

Сини-школярі і лапочка-дочка: Тарас Тополя показав трьох дітей, яких йому народила Alyosha – усі в батьків

Тарас Тополя показує чудовий приклад, як він вдало поєднує кар'єру та особисте життя, маючи трьох дітей - а як же виглядають його головні мотиватори?