“Юліано, коли ти приїдеш?”: 43-річна Лілія Ребрик показала, як виглядає її молодша сестра (ФОТО)

Лілія Ребрик щаслива дружина та мати трьох доньок, сама ж вона теж росла не одна та має молодшу сестру, яка наразі проживає за кордоном - як виглядає родичка телеведучої?

Українська ведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася на своїй сторінці в Instagram враженнями від онлайн-зустрічі зі своєю молодшою сестрою, танцівницею Юліаною, яка проживає за кордоном. Фото, опубліковане знаменитістю, показує обидві сестри: Лілія за кермом, а Юліана робить спільний кадр.

За словами Лілії Ребрик, що через віддаленість від сестри дуже сумує, але вони знаходять утіху в сучасних технологіях, які дозволяють зберігати зв’язок через відео. Цей спосіб спілкування є особливо важливим для їхніх родинних стосунків, із якими Юліана має змогу підтримувати спілкування навіть на відстані.

Лілія Ребрик показала, як виглядає її рідна молодша сестра. Фото з Instagram @liliia.rebrik
Лілія Ребрик показала, як виглядає її рідна молодша сестра. Фото з Instagram @liliia.rebrik

Лілія також розповіла, що саме завдяки відеозв’язку вона познайомила сестру зі своєю наймолодшою донечкою Адель. На питання про те, коли Юліана зможе завітати до України, Лілія Ребрик відповіла, що наразі точно не знає, але надіється на це у майбутньому.

Лілія Ребрик нещодавно повернулася зі свого робочого відрядження, де пройшло багато цікавих подій. Це була важлива поїздка для Лілії, адже вона вперше відокремилася на тривалий період від своєї чотиримісячної доньки Аделі. У своєму фотоблозі вона поділилася враженнями про це відрядження, підкресливши, наскільки важко їй було розлучитися з малюком.

Лілія Ребрик показала, як виглядає її рідна молодша сестра
Лілія Ребрик показала, як виглядає її рідна молодша сестра

Повернувшись додому, Лілія відразу зустрілася з рідними і зізналася, що надзвичайно скучила за всією великою родиною. Вона особливо відмітила, що тепер не може відірватися від часу, проведеного з Аделлю, і з нетерпінням дочекалася зустрічі з Поліною, яка теж на неї чекала.

Саме вибір не брати малечу з собою віддзеркалював важке рішення, прийняте Лілією на користь робочого відрядження. Вона підкреслила, що ця поїздка мала особливий сенс і значення для її кар’єри, але після відсутності нестримно раділа знову бути в колі родини, яка є для неї надзвичайно важливою.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.