Зустрів своє кохання на шоу, а сьогодні виховує донечку: Як познайомились Євген Кот і Наталя Татарінцева?

Євген Кот, підкорив українську сцену своєю хореографію. Відомий режисер-постановник, танцюрист та переможець шоу, розповів про кохання свого життя та показав донечку.

Євген не відразу відчув своє покликання, адже коли мама хлопчика хотіла віддати його на навчання у хореографічну студію а 5 років, Євген категорично відмовлявся. Проте у 13 років він поступив до ліцею мистецтв, а у 2003 р. у київський естрадно-цирковий коледж. Так і розпочалась історія талановитого танцюриста.

Євгена все життя оточують творчі люди і його першим коханням теж стала учасниця проєкту “Танці з зірками” – Маріям Туркменбаєва. Цей роман видався непростим, адже пара часто не ладнала між собою, що призводило до великих сварок. Пізніше Євген зізнався, що його кохана зрадила його, і це  стало причиною їх розриву.

Вже у 2015 р. Євген Кот по-справжньому закохався у Наталю Татаринцеву. Пара познайомилася на шоу “Україна має талант”, де Євген працював режисером-постановником, а Наталя прийшла учасницею на шоу.

Як познайомились Євген Кот і Наталя Татарінцева?
Як познайомились Євген Кот і Наталя Татарінцева?

Їх відносини швидко розвивалась і вже у січні 2019 р. Євген зробив пропозицію Наталі та пара зіграла красиве весілля з чарівною церемонією на острові Таїті.

У 2024 р. гімнастка завагітніла та пара влаштувала справжнє свято, на якому вони дізналися стать своєї дитини. Батьки були надзвичайно щасливі дізнавшись що в них народиться дівчинка.

Подружжя давно мріяло стати батьками, але довгий час їх бажання все ніяк не могло здійснитись через проблеми зі здоров’ям Наталі. Попри те що лікарі ставили не втішні діагнози, Наталя народила здорову дитину, хоч пологи були достатньо складними. Зараз пара неймовірно щаслива разом виховуючи доньку, вони давно мріяли про це та коли бажання здійснилося, вони виглядають неймовірно щасливими виховуючи маленьку принцесу.

Як познайомились Євген Кот і Наталя Татарінцева?
Як познайомились Євген Кот і Наталя Татарінцева?

Батьки обирали цікаве ім’я для донечки шукаючи його у давній міфології, намагаючись знайти таке, що матиме прихований сенс. У своєму телеграм каналі Наталія розповіла, що їхню донечку вони назвали Леля.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.