“В нього вже вік бере”: 30-річна Катя Репяхова розповіла, чи планують вони другу дитину з Віктором Павліком

Дружина Віктора Павліка має чудового сина, якого виховує зі співаком, але чи планує подружжя ще одну дитину, чи на цьому все? Подробиці особистого життя.

Катерина Репяхова розповіла публіці свої міркування щодо можливості народження другої спільної дитини з чоловіком Віктором Павліком. Вона розповіла, що Віктор в даний момент не відчуває готовності до цього кроку. За словами Репяхової, Віктор був не готовий до народження їхнього сина Михайла із-за вікових та обмежень по здоров’ю. Тепер, не зважаючи на те, що Віктор відчуває втому, вона розуміє, що будь-яке рішення стосовно майбутньої дитини повинно бути прийняте на основі власних сил і зусиль.

Катерина також поділилася деталями щодо діагнозу їхнього сина, зазначивши, що зараз для неї пріоритетом є забезпечення належного догляду за ним.

Молода дружина Віктора Павліка зізналась, чи планують вони другу дитину
Молода дружина Віктора Павліка зізналась, чи планують вони другу дитину

Катерина Репяхова поділилася, що її синочок стає головним джерелом мотивації через його особливі потреби, які вимагають більше уваги, ніж у звичайних дітей. Заняття з його розвитку відбуваються шість разів на тиждень, майже кожного дня, іноді навіть по декілька разів за день. За словами Катерини, вона робить все можливе для того, щоб її син почувався комфортно серед інших дітей.

Вона підкреслила, що приймає цю реальність і любить свою дитину незалежно від усіх труднощів. Її головна мета – забезпечити, щоб він не почував себе відокремленим або особливим, і оточує його звичайною атмосферою дитячого садка, де його приймають таким, як він є, хоч із розумінням його потреб і можливостей, які розвиваються не так швидко, як у інших дітей.

Молода дружина Віктора Павліка зізналась, чи планують вони другу дитину
Молода дружина Віктора Павліка зізналась, чи планують вони другу дитину

Відомо, що Віктор Павлік має насичене особисте життя. Його першою дружиною була Лідія, з якою вони 40 років тому народили першого сина Олександра. Пізніше артист одружився зі Світланою, від якої народилася його донька Христина. Найдовшим шлюбом у Віктора був третій, який тривав понад 20 років з Ларисою Созаєвою. У цієї пари народився син Павло, який після важкої хвороби, раку, помер.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.