Мовчали про кохання 5 років: Як Юлія Саніна та Валерій Бебко створили гурт і чому приховували шлюб?

Вони заповнюють найвідоміші музикальні платформи, підкорюють серця українців своїм звучанням та текстами пісень, їх музика лунає по всьому світу, а пісні відгукуються багатьом людям.

The Hardkiss – українська рок-група, яка з’явилась у 2011 р. Як розпочався шлях гурту, який займає перші сходинки у чартах української музики?

Історія розпочалась зі знайомства Юлі Саніної з продюсером українського МТV Валерієм Бебко. Спочатку у них зав’язались тісні дружні відносини, а вже потім пара зрозуміла, що вони створені один для одного.

Як Юлія Саніна та Валерій Бебко створили гурт і чому приховували шлюб?
Як Юлія Саніна та Валерій Бебко створили гурт і чому приховували шлюб?

Вони створили дует Val & Sanina та писали пісні англійською мовою і тоді вже зрозуміли що їм потрібна феєрично заявити про себе, тому сумнівів не лишилось і назва The Hardkiss, швидко з’явилась у музикантів.

У 2011 р. гурт презентував свою першу  роботу “Babylon”, яка стала знаковою та взяла ротацію на українському музичному каналі М1. Талант молодих артистів не залишався без уваги та ще одною прем’єрою став кліп на пісню “Dance with me”, який режисерував Валерій Бебко.

Чому пара приховувала стосунки?

Як Юлія Саніна та Валерій Бебко створили гурт і чому приховували шлюб?
Як Юлія Саніна та Валерій Бебко створили гурт і чому приховували шлюб?

Побрались закохані за 2 роки після знайомства, але приховували свої стосунки майже 5 років, а все тому, що хотіли зберегти приватність свого життя, якмога довше. Весілля подружжя зіграло в автентичному українському стилі.

Пара разом вже понад 10 років вони доповнюють одне одного, а об’єднує їх палке кохання. Разом вони виховують сина Данила, який народився в листопаді 2015 р. Після народження дитини подружжя ділило усі обов’язки та намагалося справлятися з усім разом. Вони успішно подолали це випробування і зараз живуть щасливо у власному заміському будинку. Там у музикантів навіть є власна студія звукозапису в якій вони працюють разом та пишуть нові пісні, які підкорюють усі хіт-паради.

Пара зізнається, що в них виникають певні непорозуміння, але вони намагаються з ними справлятись та знаходять вихід із будь-яких ситуацій. У Юлії та Валерія досить мало вільного часу і коли з’являється момент, вони завжди проводять його разом та намагаються дарувати любов своїм стосункам виховуючи сина у щасливій родині.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.