На їх пальцях досі не видніються обручки: Чому Ектор, Нікітюк, Клопотенко та інші досі не у шлюбі?

у чому переваги життя без стосунків та чому українські зірки обирають холостяцьке життя: Ектор Хіменес Браво, Леся Нікітюк, Євген Клопотенко та Злата Огнєвіч про своє відношення до шлюбу.

Щасливий шлюб – мрія багатьох людей, які прагнуть прожити своє життя, що буде сповненим коханням та щастям. Але не всі обирають любовну стежку, адже для багатьох на першому місці стоїть кар’єра. Які українські зірки ставлять свою роботу на перед усім?

Ектор Хіменес-Браво

Зірка кулінарного шоу МастерШеф, ретельно приховує своє особисте життя, побоюючись, що увага прикута до нього буде негативно впливати на його особисті стосунки.

Чому Ектор, Нікітюк, Клопотенко та інші досі не у шлюбі?
Чому Ектор, Нікітюк, Клопотенко та інші досі не у шлюбі?

Раніше українські шеф-кухар зустрічався з Анною Тягун, але їхні стосунки швидко закінчилися не дійшовши до шлюбу. Попри усі обставини у свої 51, Ектор ніколи не був одруженим. Хоча зараз має стосунки з молодою дівчиною та ділився романтичними фото з нею.

Леся Нікітюк

Чому Ектор, Нікітюк, Клопотенко та інші досі не у шлюбі?
Чому Ектор, Нікітюк, Клопотенко та інші досі не у шлюбі?

Харизматична холостячка надає перевагу своїй кар’єрі й тримає особисте життя трохи далі від публіки не бажаючи виносити свої стосунки на загал. Наразі нічого невідомо про її обранця та навіть немає ніякого натяку хто б це міг бути. Леся міцно тримає статус непідкореної холостячки.

Злата Огнєвіч

Співачка має офіційний статус холостячки, адже брала участь у романтичному проєкті Холостякчка-2. Попри пряме бажання співачки знайти свою любов, ця історія не закінчилась успіхом для виконавиці. Жінці не щастить у стосунках, адже чоловіки часто завдавали їй болю і тепер їй важко довіряти людям.

Чому Ектор, Нікітюк, Клопотенко та інші досі не у шлюбі?
Чому Ектор, Нікітюк, Клопотенко та Огнєвіч досі не у шлюбі?

На холостяцькому шоу, Злата Огнєвіч у фіналі обрала Андрія Задворного, проте за декілька місяців він пішов від співачки й ця історія не закінчилась хепіендом.

Євген Клопотенко

Чому Ектор, Нікітюк, Клопотенко та інші досі не у шлюбі?
Чому Ектор, Нікітюк, Клопотенко та інші досі не у шлюбі?

Ще один український . Відомий кухар жодного разу не був одруженим та немає дітей. Спостерігаючи за Євгеном, складається враження що завидний холостяк, взагалі не думає про стосунки а намагається все більше розвивати свою кар’єру. Напередодні кухар зізнався, що навряд чи зможе прожити все ж своє життя з однією жінкою, адже він достатньо полігамний.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.